Uleiul de avocado – uleiul frumuseţii

Uleiul de avocado – uleiul frumuseţii
Ulei de avocado
Se aplică pe pielea spălată, în strat subțire și se lasă să intre în piele.

Cum auzim de “frumuseţe” cum ni se activează un senzor de curiozitate. Şi aşa este şi normal: să fim mereu preocupate de aspectul nostru.

 Voi aţi auzit până acum de uleiul de avocado? Dacă nu, atunci vă invit să-l testaţi.

Uleiul de avocado este indicat pentru ten, pentru păr, dar şi pentru îngrijirea corporală. Este un fel de “ulei bun la toate”, foarte eficient. Veţi vedea imediat de ce.

 Astăzi am să vorbesc doar despre uleiul de avocado şi beneficiile lui pentru ten.

Uleiul de avocado se obţine prin presarea la rece a pulpei deshidratate de avocado şi conţine vitaminele A, B, D, E, K, fier, zinc, magneziu, lecitină şi clorofilă. În componenţa uleiului de avocado se regăsesc cantităţi mari de acizi graşi nesaturaţi care întăresc imunitatea organismului şi apără pielea de apariţia iritaţiilor şi a alergiilor.

 Uleiul de avocado este popular în industria cosmetică întrucât are rol antibacterian, cicatrizant, hidratant şi ATENŢIE …efect antirid.

 Uleiul de avocado este indicat pentru orice tip de piele (intră foarte bine în epidermă şi catifelează pielea)

 Cum vine uleiul de avocado în ajutorul tenului vostru:

–          Dacă aveţi un ten uscat sau deshidrat puteţi folosi uleiul de avocado pentru ca pielea feţei să devină din nou elastică, strălucitoare şi mult mai tânără

–          Previne îmbătrânirea tenului şi reduce apariţia ridurilor, mai ales a celor din jurul ochilor

–          Reface foarte bine porţiunile feței expuse la iritaţii, şocuri termice sau tratamente cosmetice eşuate

–          Elimină coşurile

Produsul pe care l-am încercat îl găsiţi pe acest site, iar acum este şi la reducere. Este un ulei de avocado bio, produs de Ladrome.

 O mască revigorantă pentru ten:

 Uleiul de avocado este excelent de folosit în combinaţie cu uleiuri esenţiale pentru a vă reface textura tenului. Este indicat ca peste o lingură de ulei de avocado să adăugaţi 1-2 picături de uleiuri esenţiale de santal, trandafir, portocale sau margarete.

 Această combinaţie se aplică pe pielea afectată de 1-2 ori/zi. Lăsaţi masca să acţioneze timp de 15-30 minute. După numai 2-3 zile veţi observa o îmbunătăţire în aspectul general al pielii, care va străluci de prospeţime şi sănătate.


Postari asemanatoare

Concurs: CÂŞTIGĂ alintul de primăvară!

Concurs: CÂŞTIGĂ alintul de primăvară!

Gata, a început şi luna femeilor! O lună cu flori, cadouri, ieşiri, alintături şi mult optimism. La Iaşi, s-a instalat primăvara aşa cum nu se putea mai bine: cu un soare generos şi cu multe canafuri în piept. Ca să fie bucuria completă m-am gândit […]

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos a devenit în ultimii ani un produs cosmetic râvnit de multe dintre doamnele şi domnişoarele dispuse să renunţe la tratamentele clasice şi dornice să încerce produse intrate nou pe piaţă. Despre uleiul de cocos trebuie să ştiţi, în linii mari, că este […]7 thoughts on “Uleiul de avocado – uleiul frumuseţii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *