Tu când ți-ai făcut ultima dată un gomaj facial?

Tu când ți-ai făcut ultima dată un gomaj facial?

M-am gândit că ar fi bine să reluăm subiectul „Gomaj facial”. O să mă întrebaţi de ce m-am gândit la asta.

Ei bine, am mai multe motive. Unul ar fi pentru că nu mi-am făcut de ceva timp un gomaj şi pielea mea tânjeşte după aşa ceva. Al doilea ar fi că am primit câteva întrebări legate de gomaj pe care nu le-am atins în postările anterioare.

Şi am lăsat la urmă „cireaşa de pe tort”: avem nişte promoţii foarte interesante la unele produse de gomaj pe Bioaddict.ro. Deoarece chiar cred că gomajul e important în viaţa unei femei am „militat” pentru promoţii care să vă facă să zâmbiți. Dar să trecem la treabă.

De ce este necesar gomajul facial?

Nu sunt nici biolog şi nici medic, dar am reuşit să aflu că pielea se „schimbă zilnic”. Tare mai e dichisită pielea asta… Zilnic milioane de celule mor şi apar altele noi, însă celulele moarte trebuie îndepărtate cumva pentru ca pielea să respire şi să se hrănească cu substanţele nutritive pe care le găsim în minunatele creme pe care i le dăm cu sârguinţă în fiecare zi. Doar cu apă şi săpun nu putem îndepărta toate celulele moarte şi impurităţile. Ce e de făcut oare? Simplu, e de făcut un GOMAJ!

Dacă v-am stârnit curiozitatea cu siguranţă veţi citi tot articolul de aici. Să ştiţi că merită.

Veți afla răspunsuri la următoarele întrebări

  • Ce este gomajul şi ce sunt produsele gomante?
  • Când se recomandă gomajul?
  • Care sunt rezultatele gomajului?
  • Cum se face gomajul facial?
  • Ce produse folosim pentru gomaj?

Şi aştept părerile voastre şi, de ce nu, micile voastre secrete despre cum folosiţi gomajul.


Postari asemanatoare

Seminţele de cânepă – elimină stresul şi ne menţin în formă

Seminţele de cânepă – elimină stresul şi ne menţin în formă

Am stabilit cu voi săptămâna asta că stresul poate fi eliminat cu ceaiuri, cafea, mişcare şi mult somn. Eu vă propun astăzi un nou remediu dat de seminţele de cânepă. Seminţele de cânepă reprezintă baza unui regim alimentar sănătos şi sunt unele dintre cele mai […]

Machiaj bio – ce ai de câştigat

Machiaj bio – ce ai de câştigat

Pe la 19 ani, când am început să mă machiez şi nu m-am mai limitat doar la simplul rimel şi luciu de buze, nu îmi puneam întrebări legate de ingredientele produselor cosmetice pe care le foloseam. De fapt, nici nu le citeam şi într-un fel […]Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *