Trimite o femeie să cumpere cosmetice bio şi…..

Trimite o femeie să cumpere cosmetice bio şi…..

Cred că aşa poate începe pledoaria unui bărbat care e vădit nemulţumit de comportamentul consoartei, dar împăcat cu ideea că oricum nu are ce-i face. Eu nu m-am ales cu reproşuri, ci doar cu o punguţă plină de cosmetice bio pe care mi le doream de foarte mult timp şi pe care mi le-am cumpărat la începutul acestei săptămâni.

Am fost întrebată în repetate rânduri de ce aleg cosmetice bio.

 Aşa cum am mai spus, îmi place să am grijă de tenul meu şi tocmai de aceea aleg produse de calitate care nu atacă epiderma. Iar produsele cosmetice bio nu conţin substanţe chimice precum agenţi de fixare parabeni sau fenoxietanol (conservanţi de sinteză), parfumuri şi coloranţi de sinteză sau materii prime modificate genetic.

În plus, atunci când vine vorba de produse cosmetice bio ai garanţia că zona din jurul ochilor (una dintre cele mai sensibile zone ale feţei) nu suferă alergii sau alte tipuri de iritaţii.

Să trecem la ce ne interesează.

Cosmetice bioMi-am cumpărat două farduri şi un gel intensificator pentru fard de pleoape, un ruj (m-am decis cu greu asupra nuanţei), un fond de ten şi o pudră pulbere. Da, e toamnă şi am voie să îmi cumpăr ce-mi pofteşte inima (altă scuză n-am găsit).

Încep cu frumuseţea de fard de pleoape compact „Rose Calice” de la PHYT’S.

Îl folosesc ca machiaj de zi, are o culoare foarte caldă şi prietenoasă şi chiar îmi inspiră un aer primăvăratic. Textura fardului este una mătăsoasă şi acoperă foarte bine suprafaţa fardată.

Având o nuanţă mai pală mi s-a recomandat să aplic şi un fard închis la culoare din aceeaşi gamă, dar prefer să am un aspect cât mai natural şi care să nu iasă foarte mult în evidenţă.

Fardul are în componenţa sa pigmenţi de origine minerală, sidef şi talc de origine minerală şi amidon de porumb.

Vă spuneam că mi-am cumpărat un gel intensificator pentru fard de ploape de la aceeasi firma. Nu ştiu dacă voi aţi folosit unul până acum, însă eu sunt la prima încercare.

Gelul este transparent şi se aplică înainte de fardare, tocmai pentru a intensifica şi păstra machiajul la o calitate optimă. Trebuie să-l lăsaţi să se usuce şi apoi vă puteţi juca cu fardurile.

Gelul intensificator conţine gumă de acacia şi aloe vera.

Iar dacă vreţi să vă jucaţi cu nuanţele, un astfel de gel este minunat. Voi singure decideţi cum îl aplicaţi, de sus în jos sau de jos în sus. Fiecare din aceste mişcări schimbă total modul de prezentare al machiajului final. Veţi obţine culori mai intense sau mai subtile pe ploape sau vă puteţi crea umbre foarte bine definite. E un fel de truc binevenit.

 Revin mâine cu impresii despre celălalt fard de ploape pe care mi l-am cumpărat.

 


Postari asemanatoare

Untul de Shea – tratamentul minune pentru femei

Untul de Shea – tratamentul minune pentru femei

Untul de Shea reprezintă unul dintre cele mai folosite produse în cosmetică, pornind de la îngrijirea pielii şi ajungând până la îngrijirea scalpului şi a părului. De fapt, untul de shea reprezintă baza multor produse de îngrijire datorită proprietăţilor sale calmante şi hidratante. Untul de […]

Ulei de macadamia bio – pentru piele uscată şi păr uscat

Ulei de macadamia bio – pentru piele uscată şi păr uscat

Dacă aveţi pielea sensibilă sau părul uscat, atunci e bine să luaţi în considerare şi un tratament pe bază de ulei de macadamia bio. Uleiul de macadamia se obţine din fructele arborelui de macadamia originar din Australia şi este recomandat pentru folosirea zilnică în îngrijirea […]6 thoughts on “Trimite o femeie să cumpere cosmetice bio şi…..”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *