Tratamente naturiste pentru picioare frumoase

Tratamente naturiste pentru picioare frumoase

Chiar dacă sezonul cald a trecut asta nu înseamnă că este cazul să ne ascundem şi picioarele. Iar ca să le punem în evidTratamente naturiste pentru picioare frumoaseenţă trebuie să ne gândim, înainte de toate, la sănătatea lor. Care sunt principalele problem ale picioarelor? Călcâie crăpate, piele deshidratată, bătături şi picioare umflate. Însă nu trebuie să recurgem la tratamente drastice şi de lungă durată atâta timp cât suntem dispuse să apelăm la tratamente naturiste pentru a avea picioare frumoase, care ne vor binedispune şi relaxa în acelaşi timp.

Primul pas pentru a avea picioare sănătoase şi delicate este să consumăm cât mai multe fructe şi legume, alimente bogate în vitamina A şi peşte. Nu trebuie să uităm de cei doi litri de lichide pe zi, să reducem cantitatea de sare din mâncare, alcoolul şi cafeaua (ştiu, asta e partea cea mai grea).

Unul dintre cele mai bune tratamente naturiste pentru a avea picioare frumoase şi relaxate este infuzia de soc. Ca să scăpăm de umflături şi de durere este indicat să stăm cu picioarele în ceai timp de 15-20 de minute. După ce le vom clăti cu apă călduţă este bine să le masăm cu puţin ulei de mentă sau lavandă.

Vă garantez că vă veţi simţi fresh!

Pe lista tratamentelor naturiste pentru picioare frumoase mai sunt şi compresele cu frunze de varză, pătlagină (se găseşte la orice colţ de bloc) sau aloe vera, care nu necesită o aplicare mai lungă de 15 minute.

Ca să vă spun sincer, pătlagina şi aloe vera sunt indicate chiar şi atunci când aveţi bătături sau răni deschise, întrucât au rol cicatrizant.

Recent, am descoperit un tratament naturist pentru picioare care necesită 2 linguriţe de miere şi 4 de apă. Vă veţi întreba cum acţionează. Pasta se aplică pe picioare în strat uniform, după care se lasă timp de 10 minute să-şi facă efectul. La ce este bună? Ca şi în cazul pastelor pe bază de miere pentru ten, aceasta are rolul de a hidrata pielea, de a o face cât mai delicată şi de a cicatriza zonele cu crăpături şi bătături.

Cu atâtea sfaturi, nu avem de ce să nu pășim cu încredere!


Postari asemanatoare

Când e bine să fac sport

Când e bine să fac sport

Când e bine să fac sport, cum, ce exerciţii, câte minute şi câte zile pe săptămână? Vă sună cunoscute  aceste întrebări? Pe buzele mele au fost de nenumărate ori, mai ales că de fiecare dată îmi propuneam să fac sport de acasă pentru ca timpul […]

Mătreaţa – cum scap de ea?

Mătreaţa – cum scap de ea?

Mătreaţa este una dintre cele mai întâlnite afecţiuni ale scapului şi nu se poate ca măcar o dată în viaţă să nu va fi confruntat cu aşa ceva. Prezenţa mătreţii este cu atât mai incomodă şi ne face să ne simţim jenate cu cât avem […]Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *