Tratamente naturale cu ciocolată

Tratamente naturale cu ciocolată

Tratamente naturale cu ciocolataPrin definiţie, noi fetele suntem pasionate de ciocolată. E un fel de tabiet care ne pune în valoare feminitatea. Dar ştiţi voi ce efecte pozitive are ciocolata asupra organismului nostru?

Dacă servim câte două-trei pătrățele de ciocolată pe săptămână ne vom elibera trupul de chimicale şi vom avea o stare de spirit mult mai bună. Da, ciocolata este bună pentru organismul nostru! În special cea neagră, care, consumată cu moderaţie, nu numai că întinereşte aspectul pielii şi previne apariţia ridurilor, dar îmbunătăţeşte şi circulaţia sangvină.

Rezultatele sunt vizibile şi cu siguranţă le-aţi observant şi voi: pielea este mult mai catifelată şi mult mai hidratată.

Tratamente naturale cu ciocolată pentru ten

Mască de ciocolată I

Ce e mai frumos decât un ten cu un miros plăcut de ciocolată? Iar ca să-ţi satisfaci această curiozitate ai nevoie de 50 de grame de ciocolată neagră, care trebuie topită. Peste ea se adaugă o linguriţă de ulei de măsline, după care se lasă la răcit. Pasta aplicată pe ten trebuie înlăturată după 15 minute, cu apă călduţă.

Mască de ciocolată II

Aceasta este masca la care apelez de două ori pe lună şi pe care v-o recomand să o folosiţi mai ales în anotimpul rece. Vă va detoxifia tenul şi îl va face să strălucească. Ca să o preparaţi, pregătiţi 60-70 de grame de ciocolată neagră, o căniță mică de lapte şi două linguri de sare. Cât timp ciocolata se lasă la topit, trebuie să amestecați în alt vas laptele cu sarea. Apoi, ingredientele se amestecă şi se scot de pe foc.

Pasta trebuie aplicată călduţă, în strat gros și ţinută timp de 15-20 de minute.

Tratamente naturale cu ciocolată

Tratamente naturale cu ciocolată pentru corp

Nu-i aşa că aţi visat măcar o singură dată să vă scăldați în ciocolată? Nu ştiu dacă veţi reuşi să puneţi vreodată în aplicare acest vis, dar eu vă recomand să faceţi o baie de ciocolată.

E foarte simplu!

Aveţi nevoie de 200 de grame de cacaoa pe care să le amestecaţi cu 1 litru de apă fierbine. Această compoziţie se adăugă în cadă. Nu vă mai rămâne altceva de făcut decât să vă relaxaţi şi să vă îndrăgostiți de mirosul pielii voastre.


Postari asemanatoare

Regim de slăbit – sănătos şi fără prea multe restricţii

Regim de slăbit – sănătos şi fără prea multe restricţii

Nu susţin dietele draconice, curele de slăbire care te obligă să te înfometezi sau cele care te ajută să slăbeşti în timp scurt, dar efectele pe termen lung sunt îngrijorătoare: poţi să pui şi de două ori mai mult după terminarea curei, sistemul imunitar este […]

Seminţele chia, alimentele de care ai nevoie în orice sezon

Seminţele chia, alimentele de care ai nevoie în orice sezon

Seminţele chia sunt alimentele cu cele mai multe proprietăţi. Conţin surse bogate de calciu, proteine, fier, vitamine, antioxidanţi, proteine, potasiu şi fibre. Cu alte cuvinte, au valori nutriţionale mult mai ridicate decât laptele, porumbul, murele, portocalele, spanacul, fasolele sau bananele. Ce trebuie să ştim despre […]Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *