Prăjitură cu răvaş – un mesaj buclucaş

6

Prăjitură cu răvaş – un mesaj buclucaşDacă vă spun că am desfăcut o prăjitură cu răvaş pentru prima dată în urmă cu o săptămână, mă credeţi? S-a întâmplat să fiu un fel de “consilier pe probleme de cadouri“ pentru o bună prietenă. Ea se pregătea pentru Secret Santa la serviciu, iar eu aveam mult timp la dispoziţie şi chef de umblat prin magazine.

La final, mi-a cumpărat o prăjitură cu răvaş. Sincer, nu prea mă dau în vânt după aşa ceva. De ce? Pentru că nu sunt o persoană superstiţioasă sau care să fie influenţată de mesaje motivaţionale.

Dacă am o zi bună, e bună pentru că aşa simt, pentru că aşa mă fac cei dragi să o trăiesc, dar nicidecum pentru că ceva anume mi-a purtat noroc.

Aşa că mesajul prajiturii părea să fie compromis de la bun început. După ce am deschis-o şi am citit răvaşul (facem abstracţie de greşelile de traducere) am început să zâmbesc. Am simţit pe loc o stare de bine, de optimism ca atunci când îţi faci curaj pentru un nou început. Faptul că o simplă prăjitură cu răvaş m-a făcut să îmi schimb starea de spirit m-a pus pe gânduri!

Vouă vi s-a întâmplat să vă “loviţi” de lucruri aparent superficiale, dar care să vă influenţeze ziua în bine?