Cum e să fii model Tom Tailor?

10

Desfăşurător pe larg

V-am povestit la începutul săptămânii că urma să fiu model Tom Tailor pentru o zi. Ziua aceea a fost sâmbătă. Dis-de-dimineaţă.

Ora 9.00.

15 oameni frumoşi, bloggeri şi jurnalişti ieşeni, s-au întâlnit la Palas Mall Iaşi hotărâţi să trăiască o zi memorabilă. Că doar nu ţi se întâmplă să fii model Tom Tailor în fiecare zi.

După trezirea dată de Teo’s Caffee noi fetele ne-am făcut de cap. Şi băieţii s-au simţit bine, dar în linişte. Cred că vă puteţi imagina şi singuri ce muncă grea a avut stilistul Andreea Istrate care a trebuit să îmbrace 7 femei.

 Ştiţi voi momentele alea când alegeţi pantalonii şi cămaşa şi apoi vă daţi seama că nu vă asortaţi cu eşarfa şi o luaţi de la capăt? Ceva de genul ăsta a fost sâmbătă. Un job titanic … pe care Andreea l-a onorat cu mare eleganță şi carismă.

Iulia Nanescu

Alexandra Bohan, Iulia Nănescu, Andreea Marc, Raluca Daria Diaconiuc

Domnii, în schimb, au fost relaxaţi, ne-au făcut loc de fiecare dată la cabina de probă (şi s-a întâmplat de zeci de ori), ne-au aşteptat, ne-au complimentat şi ne-au înţeles. Că doar suntem femei.

După o oră de plimbat printre haine si manechine am ales trei piese vestimentare care mă caracterizează şi pe care le-am purtat cu foarte multă mândrie. O pereche de blugi în pană şi cu talie înaltă (modelul preferat de mine), o cămaşă albă superbă din bumbac şi mătase şi la pièce de résistance: un taior negru pe care l-am ochit de ceva vreme la Tom Tailor.

…până în 12.00

Aranjarea noastră nu a fost o cursă contra cronometru, dar fiecare dintre noi a simţit măcar un pic din febra celor cu certificat calificat de fotomodel. După alegerea vestimentației, cea mai grea probă, am trecut la “schimbarea la faţă”.

Mă bucur tare mult că le-am întâlnit sâmbătă pe fetele de la Senso Style. Sunt foarte talentate (veţi vedea şi in poze) şi creative. Eu am avut parte de o coafură clasică, în notă cu vestimentaţia, iar machiajul a fost unul excepţional: cu nuanţe de mov, roz închis şi auriu.

Iulia Nanescu

Iulia Nănescu

Parte cea mai frumoasă a zilei a fost şedinţa foto. Aşa cum mă aşteptam, fotograful Ștefan Andrei de la Studio Alb ne-a făcut ziua excelentă. Ne-a făcut să ne simţim parte din brandul Tom Tailor. Am râs, am jucat roluri, am improvizat, defilat, am sărit, i-am bucurat şi uimit pe cei de jur. Ne-am lăsat admiraţi şi ne-a plăcut. Ce mai, o zi unică!

Iulia Nanescu

Ziua s-a incheiat undeva pe la ora 16:00, cu multe amintiri si inside-uri de la ședințele foto individuale şi de grup pe care vi le voi povesti într-o altă postare.

Iulia Nanescu

Iulia Nănescu

Iar toate astea nu ar fi fost posibile fără implicarea Andreei Marc. Mulţumim Andreea că ne-ai făcut să fim cea mai veselă echipa muncitoare din Iaşi.