Tendinţe tunsori 2013

Tendinţe tunsori 2013

Îl vopsim, tundem, îl ondulăm, întindem, îi facem şuviţe sau chiar îi aplicăm extensii. Părul şi tunsorile ne definesc cel mai bine personalitatea. Iar dacă vreţi să fiţi în trend cu ultimele tendinţe in materie de tunsori pentru 2013, iată ce ne sfătuiesc specialiştii. Urmează să vedem dacă se potrivesc stilului nostru.

Tendinţele nu diferă foarte mult în comparație cu anii anteriori însă în 2013 revine moda tunsorilor gen anii ’50, ’60, ’80 sau ’90.

Pe ce se pune accentul: pe cât mai multă naturaleţe. Şi de unde vine naturaleţea? Din bucle foarte fine, onduleuri lejere, coafuri cu volum şi împletituri (preferatele mele).

Tendinţe tunsori – modele

Se poartă părul scurt, aşezat cu volum în straturi. Acest tip de tunsoare este recomandată persoanelor cu părul drept şi nu foarte bogat. Revin în forţă tunsorile uşor băiețești. Tunsori scurte, destul de masculine şi asimetrice.

Se poartă tunsorile rotunde sau bob, asimetrice.

În urmă cu 3-4 ani a început moda tunsorilor cu breton lung, prefect întins. În 2013 se poartă din nou acest tip de tunsori. Iar pentru un plus de efect puteţi apela la ondularea vârfurilor spre exterior.

Atenţie…anul ăsta se poartă şi bretonul scurt şi drept. Trendul a fost preluat în prezentările caselor de modă Versace, Antonio Berardi sau Marni, inspirate de modelul lansat de Rooney Mara.

 

Ce spuneţi de aceste tunsori? Vi se potrivesc?

sursa foto: www.styleandthecity.ro


Postari asemanatoare

Ce sandale se poartă în vara lui 2013?

Ce sandale se poartă în vara lui 2013?

Marile case de modă şi-au prezentat colecţiile primăvară-vară 2013 la Milano, Paris, Londra şi New York, iar tendințele transmit în acest an, mai mult ca niciodată, feminitate, îndrăzneală şi joc de culori. Vara aceasta vine cu tendinţe în materie de sandale pe care le veţi […]

Un alint pentru păr: vopsea naturală care acoperă cu succes firele albe

Un alint pentru păr: vopsea naturală care acoperă cu succes firele albe

Am început să mă vopsesc în urmă cu 3 ani şi chiar dacă am aplicat tratamente speciale pentru îngrijirea părului, podoaba capilară s-a deteriorat vizibil. Firul s-a subţiat, părul a început treptat să se dezhidrateze şi să îşi piardă din stralucirea frumoasă şi naturală. Tocmai de […]5 thoughts on “Tendinţe tunsori 2013”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *