Tendinţe ojă 2013

Tendinţe ojă 2013

Anul 2013 se anunţă a fi la fel de îndrăzneţ ca 2012 în alegerea culorilor pentru ojă. După ce anul trecut am făcut faţă valului de culori electrizante şi foarte catchi, în 2013 e cazul să mergem pe aceeaşi linie, cu mai mult curaj şi creativitate.

Ce se poartă în 2013 în materie de ojă?

Sunt la modă tonurile aquamarine. Dacă vreţi să ieşiţi în evidenţă puteţi alege culori precum auriu, turcoaz, indigo și albastru. Aceste tonuri sunt un fel de “noul roşu” în materie de manichiură.

Stiliştii ne recomandă să renunţăm la culorile neutre, foarte la modă în urmă cu 2-3 ani, şi să adoptăm culori excentrice. Adăugaţi în colecţia voastră nuanţele: griurile pământ.

Ce se mai poartă pe lângă nuanţele de mai sus? Mai nou sunt foarte cool ojele pe azuriu sau verde mentă. Aceste culori vor face senzaţie în primăvara-vara lui 2013, mai ales atunci când ne vom pregăti ţinutele pentru vacanţa la mare.

Ce îmi inspiră mie aceste nuanţe: foarte multă joacă, un look copilăresc şi de vacanţă, foarte mult romantism şi căldură.

Un mic sfat: dacă optaţi pentru o ojă cu o nuanţă rece şi electrizantă, aveţi grijă ca forma unghiilor voastre să fie perfectă.

În 2013, se mai poartă şi oja mată. Nu faceţi confuzie: ojă mată nu înseamnă doar oja care nu este sidefată, ci oja care este lipsită complet de reflexia luminii. O manichiură atât de întunecată nu poate să fie decât sexi şi, cu siguranţă, va atrage toate privirile.

Şi ca să vă arăt că aceste nuanţe chiar sunt un trend în 2013, vă spun doar atât: Beyonce, Katy Perry, Michelle Trachtenberg, Emma Stone, Miley Cyrus,  Jennifer Hudson şi Taylor Swift au doptat această tendinţă şi au făcut furori în revistele glossy.

Voi ce nuanțe de ojă folosiți?


Postari asemanatoare

Scapă de tenul şi părul gras cu uleiul de jojoba

Scapă de tenul şi părul gras cu uleiul de jojoba

Când suferi de un ten sau păr gras trebuie să îţi alegi cu mare grijă produsele cosmetice. Pornind de la șamponul şi balsamul de păr şi până la cremele de faţă, pudrele, fondul de ten şi fardul de pleoape. Remedii şi tratamente pentru a combate […]

Ce sandale se poartă în vara lui 2013?

Ce sandale se poartă în vara lui 2013?

Marile case de modă şi-au prezentat colecţiile primăvară-vară 2013 la Milano, Paris, Londra şi New York, iar tendințele transmit în acest an, mai mult ca niciodată, feminitate, îndrăzneală şi joc de culori. Vara aceasta vine cu tendinţe în materie de sandale pe care le veţi […]11 thoughts on “Tendinţe ojă 2013”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *