Tendinţe make-up primăvară/vară 2013 – cosmetice BIO

Tendinţe make-up primăvară/vară 2013 – cosmetice BIO

Nu putea să treacă luna februarie fără să nu vorbim despre cele mai importante tendinţe în materie de make-up primăvară/vară 2013. Stiliştii ne anunţă că trebuie să ne pregătim pentru un sezon îndrăzneţ, plin de culoare, dinamism şi originalitate.

Să vedem ce este în trend în materie de make-up primăvară/vară 2013

  • Fardurile albastru, verde şi mov

Avem trei culori extravagante şi pline de personalitate. Stiliştii ne recomandă să apelăm la un fard albastru clasic sau chiar electrizant pentru un plus de imagine. Printre tendinţele de make-up primăvară/vară 2013 găsim şi fardurile pe verde şi mov. Puteţi apela şi la tonuri de bleu, note aquamarine și accente de albastru- turcoaz. Recomandările vin de la Anna Sui, Roberto Cavalli, Bourjois şi Estee Lauder.

Pentru fiecare tendinţă veţi găsi şi propuneri de cosmetice bio de la PHYT’S, farduri de pleope pe care le găsiţi aici la reducere. Vi le recomand pentru că până acum am încercat de la această firmă două farduri, unul compact şi unul pudră, despre care v-am spus impresiile mele aici.

  Tendinţe make-up            Tendinţe make-up

Recomandare cosmetice BIO de la PHYT’S

        make-up primăvară/vară 2013              make-up primăvară/vară 2013

  • Şocurile de culori

Dacă vă place să fiţi mereu în centrul atenţiei, iar vestimentaţia şi personalitatea voastră se traduc prin curaj şi optimism, atunci tendinţele în materie de make-up primăvară/vară 2013 sunt în pas cu gusturile voastre. Combinaţi nuanţele calde cu tonurile vibrante, de primăvară. Vă propun să încercaţi o combinaţie de portocaliu cu mov purpuriu. Sau încercaţi verde cu mov. O să atrageţi toate privirile.

Tendinţe make-up

Tendinţe make-up

  • Pastelurile

Dacă vreţi un make-up cald şi elegant, optaţi pentru pasteluri. Folosiţi cu încredere rozeurile (pal, piersică şi chiar roz închis), burgund, bleu ciel şi mov lila.

make-up primăvară/vară 2013

make-up primăvară/vară 2013

Recomandare cosmetice BIO de la PHYT’S

make-up primăvară/vară 2013 make-up primăvară/vară 2013  make-up primăvară/vară 2013

  • Metalice

Şi ajungem la atitudinea agresivă la care fiecare femeie apelează cel puţin o dată în viaţă. În acest sezon, se poartă fardurile metalice argintii. Chanel şi Tom Ford ne propun un machiaj senzual şi dramatic în acelaşi timp.

make-up primăvară/vară 2013

make-up primăvară/vară 2013

Recomandare cosmetice BIO de la PHYT’S

make-up primăvară/vară 2013  make-up primăvară/vară 2013  make-up primăvară/vară 2013

Voi la ce tip de make-up apelaţi?

sursa foto: make-uplife.com


Postari asemanatoare

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos a devenit în ultimii ani un produs cosmetic râvnit de multe dintre doamnele şi domnişoarele dispuse să renunţe la tratamentele clasice şi dornice să încerce produse intrate nou pe piaţă. Despre uleiul de cocos trebuie să ştiţi, în linii mari, că este […]

Scapă de tenul şi părul gras cu uleiul de jojoba

Scapă de tenul şi părul gras cu uleiul de jojoba

Când suferi de un ten sau păr gras trebuie să îţi alegi cu mare grijă produsele cosmetice. Pornind de la șamponul şi balsamul de păr şi până la cremele de faţă, pudrele, fondul de ten şi fardul de pleoape. Remedii şi tratamente pentru a combate […]6 thoughts on “Tendinţe make-up primăvară/vară 2013 – cosmetice BIO”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *