Tendinţe în modă pentru primăvara/vara 2013

Tendinţe în modă pentru primăvara/vara 2013

Nu sunt o fashionistă cu acte în regulă, dar îmi place să merg la cumpărături. La fel de mult îmi place să răsfoiesc reviste de modă, iar atunci când îmi permite timpul mă uit şi la prezentări de colecţii. Conform marilor creatori, care şi-au expus colecţiile la Săptămâna Modei de la New York, Paris, Milano, Madrid sau Londra, ca tendinţe în modă pentru primăvara/vara 2013 avem: culorile îndrăzneţe şi pastelate, precum verdele, turcoazul, rozul electric şi galbenul (propuse de Chanel şi Vuitton).

Iată pe scurt principalele tendinţe în modă pentru primăvara/vara 2013 femei:

Atitudinea reprezintă totul în acest an. Nu se mai pune accent pe formă, cât mai mult pe ce se transmite. Iar dacă ar fi să mă iau după design-erii de la Gucci, vara lui 2013 va creiona o femeie simplă şi feministă.

Tommy Hilfiger, Paul Smith, Marc Jacobs, Louis Vuitton sau Givenchy se bazează pe dungi, carouri sau alte forme geometrice care vă trec prin minte.

Dacă ştiţi că aveţi undeva uitată prin dulap vreo pereche de pantaloni scurți din piele sau din material textil, faceţi bine şi căutaţi-o. În primăvara/vara 2013 se vor purta mai mult ca niciodată. Iar dacă nu sunteţi mulţumite de forma picioarelor voastre, nicio grijă. Revine moda pantalonilor scurți tip bermude. Găsiţi acest trend în colecţiile DKNY, Alexander Wang, Peter Som şi BCBG.

Nu uitaţi, în această vară se poartă pielea. Fuste, sacouri sau veste. Toate sunt bune pentru a fi în trend în următoarele 4-5 luni. (propuneri: Derel Lam, Proenza Shouler sau BCBG Max Azria)

Dacă v-aţi săturat de verde, roz, albastru, galben, portocaliu sau roşu şi vreţi să încercaţi o combinaţie care să vă pună în valoare şi care să mai fie şi la modă, atunci luaţi în considerare o ţinută monocromă. Aceasta este una dintre cele mai puternice tendinţe în modă pentru primăvara/vara 2013. Iată 3 ţinute alb-negru, propuse de Alexander Wang, Marc Jacobs şi Chloe.

!!! 2013 aduce schimbări şi la capitolul încălţăminte: se poartă pantoful cu talpă joasă, cu tocul mediu spre mic, iar vârful va fi ascuţit.

Acestea sunt principalele tendinţe în modă pentru primăvara/vara 2013. Care vă place cel mai mult?

sursa foto: http://www.fabs.ro/


Postari asemanatoare

Ce sandale se poartă în vara lui 2013?

Ce sandale se poartă în vara lui 2013?

Marile case de modă şi-au prezentat colecţiile primăvară-vară 2013 la Milano, Paris, Londra şi New York, iar tendințele transmit în acest an, mai mult ca niciodată, feminitate, îndrăzneală şi joc de culori. Vara aceasta vine cu tendinţe în materie de sandale pe care le veţi […]

Tendinţe în încălţăminte primăvara 2013

Tendinţe în încălţăminte primăvara 2013

Fetele şi pasiunea pentru shopping, în special pentru haine şi papucei, este arhicunoscuta. Multe ne adaptăm hainele personalităţii noastre şi nu ţinem cont de trenduri însă din când în când ne place să citim despre ce se poartă, cum se poartă şi mai ales dacă […]15 thoughts on “Tendinţe în modă pentru primăvara/vara 2013”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *