Tendințe în materie de costume de baie vară 2013

Tendințe în materie de costume de baie vară 2013

Vara e în toi aşa că nu ne rămâne altceva de făcut decât să punem la punct planurile de vacanţă, bagajele şi ultimele cumpărături. Şi cum nu trebuie să treacă nicio vară fără o oră de bronzat (la ştrand, piscină sau la mare) astăzi vorbim despre ce tendinţe sunt în 2013 în materie de costume de baie.

Dacă moda din perioada 2010-2012 aducea costume de baie cuminţi şi pe culori închise, în vara lui 2013 se poartă costumele de baie curcubeu – exploziile de culoare, modele extravagante şi multă veselie.

Costume de baie retro

Vara lui 2013 aduce din nou moda costumelor de baie vintage. Aceste modele se potrivesc atât femeilor cu corp androgin, cât şi celor cu forme. În plus, dacă vreți un look jucăuş, în partea de sus puteţi purta ceva diferit faţă de slip.

Costume de baie cu modele geometrice şi tribale

Imprimeurile câştigă teren în această vară. Se poartă costumele de baie cu imprimeuri geometrice sau cu modele tribale. Cât mai îndrăzneţe, colorate şi jucăuşe. În plus, ştiaţi că imprimeurile sunt cele care vă ajută să vă ascundeţi imperfecţiunile corpului? Alegeţi costume de baie cu influenţe tematice: linii frânte, curbe, cercuri, triunghiuri. Iar dacă aveţi curaj să apelaţi la costume de baie cu modele tribale atunci culorile pământii sau nuanţele neon vor atrage privirile celor din jur.

Costume de baie în culori marine

Ce poate fi mai atrăgător decât un costum de baie în nuanţe acvatice, de la cele mai deschise la cele mai închise? În această vară se poartă degradeurile şi jocurile de culori, aşa că îndrăzniţi să alegeţi un costum de baie într-o nuanţă deschisă în partea de sus şi o nuanță mult mai închisă în partea de jos. Aceste jocuri de culori pot fi făcute şi invers în funcție de ce parte a corpului vreţi să puneţi în valoare.

Costume de baie în culori pastelate

În vara lui 2013 e cazul să renunţăm la costumele de baie închise la culoare şi impersonale şi e timpul să cumpărăm costume de baie în nuanţe de roz, galben sau albastru pastel. Aceste culori ne vor pune în evidenţă feminitatea.

Costume de baie cu pliuri

 Cutele şi pliurile sunt perfecte pentru a masca imperfecţiunile şi sunt la modă anul acesta. Materialul drapat în mod strategic vă scapă de grija colăceilor. Puteţi alege un costum de baie întreg, prevăzut cu o porţiune plisată pe centru şi material mulat pe laterale, astfel încât să se creeze senzaţia de bust proeminent şi talie subţire.

Costume de baie cu model asimetric

 Mai mult ca niciodată, în vara lui 2013 se poartă costumele asimetrice. Optaţi pentru costume întregi, pe un singur umăr, cu modele decupate în zona abdomenului sau a spatelui. Veţi atrage cu siguranţă atenţia!


Postari asemanatoare

Concurs: CÂŞTIGĂ alintul de primăvară!

Concurs: CÂŞTIGĂ alintul de primăvară!

Gata, a început şi luna femeilor! O lună cu flori, cadouri, ieşiri, alintături şi mult optimism. La Iaşi, s-a instalat primăvara aşa cum nu se putea mai bine: cu un soare generos şi cu multe canafuri în piept. Ca să fie bucuria completă m-am gândit […]

Untul de Shea – tratamentul minune pentru femei

Untul de Shea – tratamentul minune pentru femei

Untul de Shea reprezintă unul dintre cele mai folosite produse în cosmetică, pornind de la îngrijirea pielii şi ajungând până la îngrijirea scalpului şi a părului. De fapt, untul de shea reprezintă baza multor produse de îngrijire datorită proprietăţilor sale calmante şi hidratante. Untul de […]Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *