Targuri de Craciun in România

Targuri de Craciun in România

Dupa multi ani au aparut si noi targurile de Craciun. E prima data cand in multe orase din tara s-au organizat astfel de targuri si putem vorbi de un fenomen de mai multa amploare.
Ce poate fi mai frumos decat sa iesi cu familia in piata din oras si sa bei un vin fiert sau o ciocolata calda. Nu mai pun la socoteala castanele coapte, turta dulce sau migdalele caramelizate și bineinteles colindele care rasuna peste tot.

Dar haideti sa vedem cateva din aceste minunate targuri de Craciun

In topuri (nu numai ale mele) este targul de Craciun de la Sibiu. Nu e la prima editie si se cunoaste ca organizatorii au experienta de 7 ani. Atmosfera feerica ii incanta pe copii si parinti deopotriva. O alta categorie de “incantati” sunt turistii care vin de la distante apreciabile pentru a vizita targul.

targ craciun sibiu
Targ de Craciun la Sibiu

Un targ de Craciun frumos puteti gasi si la Cluj.

Targ de Craciun la Cluj
Targ de Craciun la Cluj

Ne mutam in Banat si aici puteti admira targurile de la Timisoara si din Arad

Targ de Craciun la Timisoara
Targ de Craciun la Timisoara

 

Targ de Craciun la Arad
Targ de Craciun la Arad

In Moldova Iasul a imbracat in straie de sarbatoare bulevardul Stefan cel Mare si Sfant

Targ de Craciun la Iasi
Targ de Craciun la Iasi

Centrul Sucevei este locul nimerit pentru un targ de Craciun. Este locul unde nimeni nu poate rezista traditiilor culinare bucovinene recunoscute in toata tara.

Targ de Craciun la Suceava
Targ de Craciun la Suceava

Am lasat la urma Bucurestiul unde au loc mai multe targuri de Craciun: sala Dales, Romexpo, dar adevaratul targ traditional se afla in aer liber in Piata Universitatii

Targ de Craciun la Bucuresti
Targ de Craciun la Bucuresti

Deci dragele noastre si dragii nostri nu mai este asa o urgenta mare sa plecati la Viena, Praga sau Budapesta. Chiar daca nu avem inca experienta lor, putem si noi sa ne bucuram de targuri de Craciun adevarate in Romania.


Postari asemanatoare

Top cadouri neinspirate de Crăciun

Top cadouri neinspirate de Crăciun

În această perioadă, cele mai multe căutări pe net sunt după “idei cadouri de Crăciun”. Aşa se întâmplă în fiecare an şi într-un fel e așa e şi normal. Uneori îţi lipseşte inspiraţia, alteori cheful şi de cele mai multe ori banii. Numai că săptămâna […]

Cel mai fain Crăciun

Cel mai fain Crăciun

Avea să fie cel mai frumos Crăciun din ultimii 5 ani. Iubesc Crăciunul indiferent de locul în care îl petrec, de vreme sau de persoanele care mă fac să râd pe 25 decembrie. Însă anul ăsta s-a întrecut pe sine. A fost un Crăciun petrecut […]Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *