Surâsul Albastru

Surâsul Albastru

Mi-am făcut planuri pentru weekend şi liste pentru săptămâna viitoare. Am să bifez întâlniri cu oameni frumoşi din viaţa mea, dar şi un moment special care va avea loc mâine. Să vă spun despre ce este vorba.

Mâine voi întâlni nişte copilaşi tare dragi şi nişte părinţi foarte calzi care au nevoie ca noi toţi să le fim alături. Asta pentru că mâine, la ora 18.00, la Palas-Atrium va avea loc un concert de muzică şi dans organizat de Asociaţia Surâsul Albastru.

Cine vor fi “steluţele”?

Copii de clasa a II-a şi a III-a de la Colegiul Richard Wurmbrand, diagnosticaţi cu autism. Alături de acești copii vor urca pe scenă elevii de la Clasa de Canto, de la Palatul Copiilor din Iași, dar și trupa de dans de la Academia Show.

De ce ar fi frumos să ne adunăm cât mai mulţi?

Ca să le transmitem micuţilor şi părinţilor căldura noastră şi faptul că ne pasă. Că îi iubim şi că îi înţelegem. Şi încă ceva. Noi le putem transmite încredere şi speranţă.

Surâsul Albastru este o asociație nonguvernamentală, cu personalitate juridică română, înfiinţată în acest an de către Cristina Nichita, împreună cu un grup de ieșence, mămici de copii cu tulburări din spectrul autist.

Ne vedem la Palas-Atrium!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *