Sunt mici şi frumoşi. Şi au nevoie de ajutorul nostru!

Sunt mici şi frumoşi. Şi au nevoie de ajutorul nostru!

Copiii de la Centrul de zi Mia Casa – Inculeţ de la Bârnova au nevoie de ajutorul nostruAstăzi e timpul să vorbim din nou despre oameni speciali, care fac lucruri mari. De data aceasta este vorba despre Anda. Pe Anda o ţin aproape de sufletul meu deşi nu suntem apropiate, pentru că îmi demonstrează de fiecare dată că dragostea pentru copii este nemărginită. E mamă şi poate de aceea îi place atât de mult să se implice.

Acum să vă povestesc despre iniţiativa ei.

Vrea să ajute 30 de copii de la Centrul de zi Mia Casa – Inculeţ de la Bârnova, care provin din familii defavorizate, să meargă la deschiderea anului şcolar cu zâmbetul pe buze şi încrezători. Sunt copii cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani, care au nevoie să le fim alături.

Orice ajutor este binevenit. Puteţi dona rechizite şi materiale didactice sau puteţi dona bani pentru cumpărarea lor. Puteţi face acest lucru dacă o contactaţi pe Anda la adresa de e-mail: anda_elena[@]yahoo.com sau la această postare.

În plus, cei care vor dori să vadă bucuria din ochii micuţilor o pot însoţi pe Anda, pe 15 septembrie, la Centrul de zi Mia Casa – Inculeţ de la Bârnova.

 
Sursa foto: http://alice-albinutza.blogspot.ro
 


Postari asemanatoare

Globuri cu suflet la Scânteia, în satul Lunca Rateș!

Globuri cu suflet la Scânteia, în satul Lunca Rateș!

Ce e mai frumos decât să începi să te gândeşti de pe acum la Crăciun? La cadouri, la zăpadă, iar la cadouri şi la liste de cumpărături. Pentru mulţi dintre noi agitaţia sărbătorilor de iarnă va începe în curând, tocmai de aceea m-am gândit că […]

Şansă pentru o viaţă sănătoasă!

Şansă pentru o viaţă sănătoasă!

Cazul lui Andrei Popa, tânărul acrobat de 17 ani, care şi-a fracturat coloana în urmă cu două săptămâni în parcarea Era Park Iaşi, în orele de pregătire dinaintea festivalului GFest, poate vă este cunoscut. Din ziare sau de la televizor. Sau vă este cunoscut pentru […]2 thoughts on “Sunt mici şi frumoşi. Şi au nevoie de ajutorul nostru!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *