Stare de bine, adio riduri!

Stare de bine, adio riduri!

Pagini de jurnal – frumusețe fără preț

fericire

Vi s-a întâmplat să vă treziţi cu zâmbetul pe buze şi cu o satisfacţie pe care să nu o puteţi descrie?

Să fiţi, aşa, vesele toată ziua, să râdeţi, să glumiţi şi să vreţi ca momentele alea să nu se termine niciodată?

Să simţiţi că puteţi schimba totul şi asta într-o singură zi, fără prea multe complicaţii?

Să fiţi aeriene şi uşor hilare?

Da! Sunt momentele pe care vrei să le retrăieşti la infinit pentru că te fac fericită şi implicit frumoasă. Frumoasă pentru că nu mai ai griji, nu mai stai încruntată şi nu îţi pasă decât de tine. Nu eşti egoistă, ci ai doar un pic grijă de sufletul tău.

Nu contează de unde vine fericirea: de la locul de muncă, din familie, din cercul de prieteni sau din sacoșele pline cu haine, cosmetice şi accesorii. Important este rezultatul: să ai o zi numai a ta în care să simţi că pluteşti de fericire. Şi asta nu e o doză de nebunie sau de copilărie, ci o doză necesară de viaţă.

Când eram mică mama m-a învăţat că toţi oamenii sunt frumoşi. Greu de înţeles la vârsta la care frumuseţea se măsura în codiţe împletite, fustiţe roz şi ghiozdane colorate. Peste câţiva ani mi-a fost dat să întâlnesc o fată extraordinar de frumoasă şi carismatică. Dar am perceput-o în acest fel nu datorită aspectului fizic, ci datorită atitudinii şi comportamentului care spărgea toate barierele. Era frumoasă pentru că trăia frumos!

Şi de aceea o păstrez aproape de mine în fiecare zi!


Postari asemanatoare

Concurs: CÂŞTIGĂ alintul de primăvară!

Concurs: CÂŞTIGĂ alintul de primăvară!

Gata, a început şi luna femeilor! O lună cu flori, cadouri, ieşiri, alintături şi mult optimism. La Iaşi, s-a instalat primăvara aşa cum nu se putea mai bine: cu un soare generos şi cu multe canafuri în piept. Ca să fie bucuria completă m-am gândit […]

Untul de Shea – tratamentul minune pentru femei

Untul de Shea – tratamentul minune pentru femei

Untul de Shea reprezintă unul dintre cele mai folosite produse în cosmetică, pornind de la îngrijirea pielii şi ajungând până la îngrijirea scalpului şi a părului. De fapt, untul de shea reprezintă baza multor produse de îngrijire datorită proprietăţilor sale calmante şi hidratante. Untul de […]Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *