Şansă pentru o viaţă sănătoasă!

Şansă pentru o viaţă sănătoasă!

Andrei PopaCazul lui Andrei Popa, tânărul acrobat de 17 ani, care şi-a fracturat coloana în urmă cu două săptămâni în parcarea Era Park Iaşi, în orele de pregătire dinaintea festivalului GFest, poate vă este cunoscut. Din ziare sau de la televizor. Sau vă este cunoscut pentru că îl ştiţi pe Andrei şi înţelegeţi durerea prin care trec părinţii lui.

Ce nu ştiţi este că Andrei Popa are nevoie urgent de ajutorul nostru! Sunt necesari 100.000 de euro pentru ca Andrei să se recupereze la o clinică din Austria.

Ştiu că e o sumă mare, dar nici nu vă puteţi imagina ce bucurie aduceţi unui băiat care se află la început de drum şi care în prezent este condamnat să stea într-un scaun cu rotile. Gândiţi-vă că este o şansă unică pentru ca Andrei să trăiască sănătos şi împăcat!

Donaţii se pot face în conturile în lei şi euro deschise la BRD, pe numele tatălui, Sergiu Popa:

RO21BRDE240SV08657762400

RO50BRDE240SV18502682400

Alături de Andrei Popa au fost în toată această perioadă şi colegii săi din trupa Quasar, colegi alături de care s-a antrenat în ziua accidentului. Pentru a veni în ajutorul lui, ei vor da reprezentaţii în fiecare zi a săptămânii viitoare în Piaţa Unirii.

Mai mult, vinerea viitoare, pe 28 septembrie, Asociaţia Suporterilor de Elită din Iaşi (ASEI), cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Iaşi, al Fundaţiei Comunitare Iaşi şi al Inspectoratului Şcolar Judeţean va organiza un meci caritabil pentru acrobatul Andrei Popa!

Meciul dintre fostele glorii ale Politehnicii Iaşi şi reprezentantii ASEI va avea loc, începând cu ora 20.00, pe terenul de sport nou inaugurat lângă Hotel Sport.

Haideți să-l facem pe Andrei să zâmbească!


Postari asemanatoare

Sunt mici şi frumoşi. Şi au nevoie de ajutorul nostru!

Sunt mici şi frumoşi. Şi au nevoie de ajutorul nostru!

Astăzi e timpul să vorbim din nou despre oameni speciali, care fac lucruri mari. De data aceasta este vorba despre Anda. Pe Anda o ţin aproape de sufletul meu deşi nu suntem apropiate, pentru că îmi demonstrează de fiecare dată că dragostea pentru copii este […]

Globuri cu suflet la Scânteia, în satul Lunca Rateș!

Globuri cu suflet la Scânteia, în satul Lunca Rateș!

Ce e mai frumos decât să începi să te gândeşti de pe acum la Crăciun? La cadouri, la zăpadă, iar la cadouri şi la liste de cumpărături. Pentru mulţi dintre noi agitaţia sărbătorilor de iarnă va începe în curând, tocmai de aceea m-am gândit că […]Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *