Sampon solid bio – curioase să-l încercaţi?

Sampon solid bio – curioase să-l încercaţi?

Până la începutul anului trecut nu ştiam că există pe piaţă un sampon solid bio. De fapt, nu ştiam că există vreun sampon solid, în general. Cu siguranţă vă întrebaţi acum cum arată un sampon solid bio.

Arată exact ca un săpun, ba chiar are şi o formă amuzantă. Eu am găsit unul în formă de floare, este un sampon solid bio anti-matreață, foarte practic şi plăcut.

RECOMANDARE COSMETICE BIO

Şampon solid bio
Şampon solid bio de la Douce Nature

Despre produs:

  • este produs de Douce Nature şi îl puteţi găsi aici (în aceeași gamă găsiți și produse pentru păr uscat, gras și normal)
  • forma produsului este foarte practică, mai ales atunci când plecaţi în vacanţă şi vreţi să economisiţi cât mai mult spaţiu
  • se foloseşte exact ca un şampon lichid, cu precizarea ca textura este mult mai bogată şi este mult mai atentă cu firul de păr
  • protejează şi hidratează părul
  • conţine numai ingrediente naturale

 Impresii despre produsul testat de mine: sampon solid bio anti-matreață

  •  Din aceeaşi gamă produsă de Douce Nature am testat un şampon bio lichid anti-mătreaţă, despre care v-am povestit aici. M-am împăcat foarte bine cu el şi am scăpat de mătreaţă, după aproximativ o lună şi jumătate de tratament. Eficient, zic eu.
  •  Pe lângă faptul că e practic şi nu trebuie să îmi fac griji că nu îl închid bine sau că se răstoarnă în bagaj atunci când plec la drum, acest şampon solid bio calmează pielea iritată, elimină senzaţia de mâncărime şi înlătură mătreaţa după 4-5 spălări.
  • Este bogat în zinc, minerale, glicerină şi unt de shea (untul de shea hidratează părul şi îi conferă strălucire şi supleţe), argilă albă, care calmează pielea iritată, şi extract de cimbru.
  • Toate aceste ingrediente nu numai că îndepărtează mătreaţa şi curăță pielea capului, dar şi protejează părul de intemperii. Ele au rolul de a întări firul de păr şi de a-l menţine sănătos mai ales în cazul expunerii prelungite la soare şi la frig.
  • Să ştiţi că dacă îl folosiţi cu regularitate (eu deja am peste jumătate de an de când mă spăl cu el) veţi observa că nu doar îndepărtează mătreaţa, ci acţionează şi asupra firelor de păr: le hidratează şi le catifelează.

 

Ați auzit până acum de un astfel de produs?


Postari asemanatoare

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos a devenit în ultimii ani un produs cosmetic râvnit de multe dintre doamnele şi domnişoarele dispuse să renunţe la tratamentele clasice şi dornice să încerce produse intrate nou pe piaţă. Despre uleiul de cocos trebuie să ştiţi, în linii mari, că este […]

Scapă de tenul şi părul gras cu uleiul de jojoba

Scapă de tenul şi părul gras cu uleiul de jojoba

Când suferi de un ten sau păr gras trebuie să îţi alegi cu mare grijă produsele cosmetice. Pornind de la șamponul şi balsamul de păr şi până la cremele de faţă, pudrele, fondul de ten şi fardul de pleoape. Remedii şi tratamente pentru a combate […]16 thoughts on “Sampon solid bio – curioase să-l încercaţi?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *