Hidratare cu acid hialuronic vegetal acum cu 20% reducere

Hidratare cu acid hialuronic vegetal acum cu 20% reducere

Hidratarea pielii este o cerință obligatorie în anotimpul cald. Încercăm să facem acum mai ușoară această cerință a tenului tău printr-o reducere substanțială de 20% a tuturor produselor cosmetice bio din gama Aqua Phyt’s.
Toate produsele cosmetice bio Aqua Phyt’s conțin acid hialuronic de origine vegetală, ceea ce le recomanda ca fiind produse unice in materie de hidratare.
Molecula de acid hialuronic se comportă ca un burete având proprietatea de a absorbi și înmagazina apa cât de 20 de ori greutatea sa. Astfel toate produsele din gama Aqua Phyt’s pe langă calitațile lor hidratante au și fantastica proprietate de a mentine nivelul optim de hidratare la nivelul pielii timp îndelungat
O altă proprietate superioară a produselor din gama Aqua Phyt’s este aceea că acest acid hialuronic este de natură vegetală fiind perfect compatibil cu pielea.
Fața este mereu zona cea mai sensibilă și cea mai expusă așa că trebuie să-i acordam o atenție deosebită.
Vom începe cu curațarea deoarece pe un ten curat, fără impurități orice produs cosmetic are efecte mai puternice. Cel mai avangardist și mai avantajos produs pentru curațare, tonifiere și demachiere este apa micelară. Tehnologia revolutionară a miceliilor ajută la menținerea unei hidratari adecvate un timp îndelungat și în același timp permite eliminarea tuturor impuritaților fără să agreseze tenul

Ser puternic hidratant pe baza de acid hialuronic vegetal
Elixir hidratant Aqua Phyt’s

Apa micelară Aqua-Phyt’s este un veritabil pre-tratament, pregătind pielea pentru tratamentele ulterioare și optimizând acțiunea acestora. Curăță pielea cu delicatețe, fiind un demachiant și o loțiune tonică în același timp.
Vom continua cu celelalte vedete ale acestei game: fluid, creme și un minunat elixir.
Fluidul hidratant Aqua-Phyt’s este un tratament cotidian de zi și de noapte, cu o textură lejeră, potrivit pentru ten normal și pentru ten mixt. Penetrează fară a lăsa pielea lucioasă asigurând un confort maxim.
Crema hidratantă Aqua-Phyt’s este un tratament cotidian de zi și de noapte, cu o textură bogată, potrivită pentru tenul normal spre uscat. Aduce confort pielii fragile și sensibile.
Crema ultra hidratantă Aqua-Phyt’s este o crema bio onctuoasă și nutritivă care este potrivită pentru pieliea foarte uscată care atât probleme de hidratare cît și de menținere a filmul hidrolipidic. Pielea este revitalizată și ramane moale, supla și hidratată.
Elixirul hidratant Aqua-Phyt’s este un concentrat hidratant care functionează perfect cu celelalte produse din gama AQUA PHYT’S sporindu-le eficacitatea. Are o textuă fluidă, penetrează rapid, calmează și hidratează toate tipurile de piele, obținând o strălucire și luminozitate imediată.
La orice vârstă și indiferent de tipul de piele, hidratarea tenului este un gest preventiv și absolut necesar care creează o stare de bine și confort așa ca nu lăsați pielea sa fie insetată, dați-i apa de care are atâta nevoie.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *