Praline belgiene de la Palace

Praline belgiene de la Palace

Praline belgiene de la PalaceDacă mă întrebaţi ce înseamnă dulce pentru mine, întotdeauna am să răspund: CIOCOLATĂ.

Prăjituri cu cremă de ciocolată, tort de ciocolată, îngheţată cu ciocolată şi lista poate continua.

Tocmai de aceea, când am primit o cutie cu praline belgiene Palace nu am putut decât să fiu încântată. Darul, venit de la un vechi prieten plecat în Franţa, a fost devorat ieri seară, ce-i drept şi cu puţin ajutor din partea lui.

Ambalajul pralinelor belgiene de la Palace nu este extravagant şi nici preţios de elegant. Însă nu despre el vreau să vă vorbesc, ci despre ciocolată. Este foarte fină, iar forma pralinelor este chic şi jucăuşă.

Cutia pe care am primit-o conţine o selecţie de 11 tipuri de praline belgiene cu ciocolată albă şi amăruie, ciocolată cu lapte, cu aromă de coniac, caramel, migdale, căpşuni, ciPraline belgiene de la Palacereşe, alune  şi portocale. Numai enumerându-le vă puteţi da seama că îmi este greu să fac un clasament cu cele mai bune trei sortimente.

Mă voi opri, însă, asupra pralinei cu lapte, cremă de frişcă şi aromă de vanilie.  Aceasta este, de departe, preferata mea. Aromele se contopesc atât de bine, încât îţi doreşti să fii preţ de o oră într-o fabrică belgiană de praline.

Vi le recomand cu tot dragul! Cu siguranță, vă vor încânta papilele gustative 🙂


Postari asemanatoare

Regim de slăbit – sănătos şi fără prea multe restricţii

Regim de slăbit – sănătos şi fără prea multe restricţii

Nu susţin dietele draconice, curele de slăbire care te obligă să te înfometezi sau cele care te ajută să slăbeşti în timp scurt, dar efectele pe termen lung sunt îngrijorătoare: poţi să pui şi de două ori mai mult după terminarea curei, sistemul imunitar este […]

Seminţele de floarea-soarelui

Seminţele de floarea-soarelui

Seminţele de floarea-soarelui sunt bogate în vitaminele E, D, B1, B3, B5, B6, în acid folic, minerale, precum magneziu, seleniu, mangan, fier, cupru, calciu şi fosfor, în fitosteroli (care reduc nivelul de colesterol în sânge), în fibre, proteine şi grăsimi sănătoase. Tocmai de aceea, se […]8 thoughts on “Praline belgiene de la Palace”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *