Prăjitură cu răvaş – un mesaj buclucaş

Prăjitură cu răvaş – un mesaj buclucaş

Prăjitură cu răvaş – un mesaj buclucaşDacă vă spun că am desfăcut o prăjitură cu răvaş pentru prima dată în urmă cu o săptămână, mă credeţi? S-a întâmplat să fiu un fel de “consilier pe probleme de cadouri“ pentru o bună prietenă. Ea se pregătea pentru Secret Santa la serviciu, iar eu aveam mult timp la dispoziţie şi chef de umblat prin magazine.

La final, mi-a cumpărat o prăjitură cu răvaş. Sincer, nu prea mă dau în vânt după aşa ceva. De ce? Pentru că nu sunt o persoană superstiţioasă sau care să fie influenţată de mesaje motivaţionale.

Dacă am o zi bună, e bună pentru că aşa simt, pentru că aşa mă fac cei dragi să o trăiesc, dar nicidecum pentru că ceva anume mi-a purtat noroc.

Aşa că mesajul prajiturii părea să fie compromis de la bun început. După ce am deschis-o şi am citit răvaşul (facem abstracţie de greşelile de traducere) am început să zâmbesc. Am simţit pe loc o stare de bine, de optimism ca atunci când îţi faci curaj pentru un nou început. Faptul că o simplă prăjitură cu răvaş m-a făcut să îmi schimb starea de spirit m-a pus pe gânduri!

Vouă vi s-a întâmplat să vă “loviţi” de lucruri aparent superficiale, dar care să vă influenţeze ziua în bine?


Postari asemanatoare

Halloween de casă. Sau de club. Tu unde petreci?

Halloween de casă. Sau de club. Tu unde petreci?

Pe 31 octombrie scoatem din dulap rochiile şi pantofii moşteniţi de la mama sau bunica. Sau poate închiriem costume speciale pentru seara de Halloween. Adoptăm o atitudine pe măsură şi punem de o petrecere. Cel puţin aşa vuieşte toată lumea însă câţi dintre noi chiar […]

La Multi Ani cu Bioaddict !!!!

La Multi Ani cu Bioaddict !!!!

Aho ! Aho ! Vizitatori si cititori Bioaddict va ureaza An Nou Fericit ! Mai bun si mai „slym fit” Ia cumparati mai  !!!!!! Hai Hai !!!! Iar in anul care vine Shopping-ul online de produse Bio si foarte fine Sa va aduca doar de […]6 thoughts on “Prăjitură cu răvaş – un mesaj buclucaş”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *