Pasta de dinţi bio – un trend sănătos pentru zâmbetul tău

Pasta de dinţi bio – un trend sănătos pentru zâmbetul tău

Piaţa produselor bio se extinde văzând cu ochii. La această oră nu avem la dispoziţie doar alimente şi produse cosmetice bio, ci şi produse de îngrijire orală şi intimă realizate din ingrediente 100% naturale. În această categorie intră şi pasta de dinţi bio, o alternativă pentru persoanele care adoptă un stil de viaţă sănătos, fără ingrediente chimice.

Pasta de dinţi bio conţine numai ingrediente naturale şi uleiuri eterice naturale, de aici şi preţul mai mare în comparaţie cu produsele tradiţionale. Aceste ingrediente bio ajută la curăţirea perfectă a dinţilor şi menţin sănătoasă cavitatea bucală.

Pasta de dinţi bio – BENEFICII

  • este blândă cu dinţii şi gingiile (recomandată de utilizat în special în cazul copiilor ale căror gingii sunt sensibile şi expuse apariţiei de infecţii locale)
  • previne şi îndepărtează placa bacteriană
  • previne apariţia cariilor
  • nu conţine hidrocarbon sau aluminiu

RECOMANDĂRI PASTA DE DINŢI BIO

Recomandările mele constau în produse realizate de către Argiletz din ingrediente 100% naturale, pe bază de argilă care nu zgârâie dinţii, nu irită gingia, nu conţin coloranţi artificiali, parabeni sau alte substanţe nocive. Produsele au în componenţa lor pe lângă argilă (elementul esenţial) şi apă termală, ape florale, glicerină vegetală şi esenţe naturale.

Pasta de dinţi bio cu rozmarin

Aceasta pastă de dinţi bio are efect remineralizant şi fortifiant, întăreşte gingiile şi păstrează sănătoasă cavitatea bucală. Este o pastă de dinţi bio produsă de Argiletz pe care am găsit-o la un preţ foarte bun pe acest site.

Pasta de dinţi bio cu eucalypt

Tot de pe acest site am găsit pentru voi şi o pastă de dinţi bio cu eucalipt care întăreşte dentiţia slabă, asigură curăţarea florei orale şi dă un sentiment de prospeţime.

Pasta de dinţi bio cu salvie

Aici găsiţi şi pastă de dinţi bio cu salvie. Dacă nu aţi încercat până acum un astfel de produs, trebuie să ştiţi că salvia are efect reminalizant şi calmant, ţine departe infecţiile şi iritaţiile. În plus, vă garantează gingii sănătoase şi dinţi cât se poate de albi. Din aceeaşi categorie, a produselor de îngrijire orală care protejează gingiile, face parte şi pasta de dinţi bio cu aloe vera, iar pentru copilaşi, Argiletz a creat o pastă de dinţi bio pe bază de căpşuni. Această pastă de dinţi este realizată din argilă roz.

Pasta de dinţi bio cu gust sărat

Lista cu produsele pe care trebuie să le încercaţi măcar o singură dată în viaţă continuă cu pasta de dinţi bio cu gust sărat produsă de Gamarde şi pe care eu am găsit-o pe acest site. Este o pastă de dinţi cu gust sărat natural, nu este abrazivă, curăţă dintii şi întreaga gură, stimulează producţia de salivă, asigură fermitatea gingiilor şi luptă împotriva plăcii bacteriene şi a respiraţiei urât mirositoare. Conţine sare de mare (bogată în magneziu, calciu, potasiu, sodiu, zinc, cupru), mentă (prospeţime, fermitate) şi cuişoare (antibacterian).

Pasta de dinţi bio cu lămâie

Produsul poate fi cumpărat de aici, la un preţ foarte bun. Este o pastă de dinţi purifiantă, fortifiantă, anti-bacteriană care albeşte dintii şi împrospătează respiraţia, iar ingredientele vă vor convinge să o încercaţi. Conţine apă termală Gamarde, glicerină vegetală, cimbru, portocale dulci, mandarine şi uleiurile esenţiale: citral, geraniol, limonene, linalool.


Postari asemanatoare

Concurs: CÂŞTIGĂ alintul de primăvară!

Concurs: CÂŞTIGĂ alintul de primăvară!

Gata, a început şi luna femeilor! O lună cu flori, cadouri, ieşiri, alintături şi mult optimism. La Iaşi, s-a instalat primăvara aşa cum nu se putea mai bine: cu un soare generos şi cu multe canafuri în piept. Ca să fie bucuria completă m-am gândit […]

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos a devenit în ultimii ani un produs cosmetic râvnit de multe dintre doamnele şi domnişoarele dispuse să renunţe la tratamentele clasice şi dornice să încerce produse intrate nou pe piaţă. Despre uleiul de cocos trebuie să ştiţi, în linii mari, că este […]1 thought on “Pasta de dinţi bio – un trend sănătos pentru zâmbetul tău”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *