Tratament cu bere pentru păr

2

Tratament cu bere pentru parNu ştiu câte dintre voi aţi încercat un tratament pentru păr pe bază de bere, dar tot ce pot să vă spun e că este genial! Şi vi-l recomand mai ales dacă părul vostru este deteriorat, uscat, fără volum şi lipsit de strălucire. De ce? Pentru că berea e bogată în vitamine şi minerale.

Aşa că dacă aveţi încredere în acest tip de tratament, puteţi cumpăra din magazinele specializate sau din plafaruri şampoane, creme, măşti şi balsamuri pe bază de bere, sau puteţi să vă preparaţi singure un astfel de remediu.

Sunt mai multe variante în care puteţi folosi berea pentru ca părul vostru să fie strălucitor şi mătăsos.

Prima ar fi să vă clătiţi părul după şamponare cu o sticlă de 500 ml de bere bogată în drojdie. Lăsaţi tratamentul să îşi facă efectul preţ de 20 de minute, fără să clătiţi părul.

Dacă aveţi reticenţe în ceea ce priveşte mirosul de bere din păr, trebuie să ştiţi că acesta va dipărea imediat după ce vă uscaţi părul.
Al doilea tratament cu bere pentru păr constă în clătirea cu o cană de bere caldă, după spălare. Lăsaţi berea să acţioneze 5 minute, după care clătiţi cu apă călduţă. Tratament cu bere pentru par

Mască pentru păr cu bere

Un alt tratament cu bere pentru păr este să faceţi un amestec din 50 de ml de bere cu două gălbenuşuri de ou. Compoziţia se aplică pe păr, dupa ce acesta a fost spălat, şi se lasă timp de 30 minute. Apoi se spală cu şampon şi se clăteşte foarte bine.

Şi ca să vedeţi că tratamentul cu bere pentru păr este popular şi eficient vă mai spun că până şi Jennifer Lopez apelează la el. Artista a declarat într-un interviu că îşi clăteşte părul cu bere neagră pentru ca părul ei să aibă mult volum şi şă scape de vârfurile despicate.

 

Aici găsiţi un alt tip de tratament cu bere pentru par pe care l-am încercat şi mi-a placut. Sper să vă fie de folos!