Nucile ne fac mai frumoase

Nucile ne fac mai frumoase

Consumul de nuciLa începutul verii am început o cură pe bază de nuci, la îndemnul unui prieten. Ştiam că nucile sunt foarte bogate în magneziu, vitamine, calciu, potasiu şi fosfor şi tocmai de aceea am apelat la ele. Am consumat câte un pumn de nuci (60-70 gr), în fiecare zi, timp de 3 luni, în pauza de masă de la serviciu.

Am fost convinsă că organismul meu se va simţi extraordinar cu atâtea substanţe hrănitoare şi acizi graşi, dar nu am crezut că într-un timp relativ scurt (o lună şi jumătate) consumul de nuci se va reflecta direct şi asupra aspectului meu fizic.

Primele semne le-am observat atunci pielea mea a devenit mult mai catifelată. Şi am ştiut că nucile sunt responsabile de această schimbare având în vedere că nu urmam tratamente cosmetice, nu îmi schimbasem tabieturile culinare şi nu îmi modificasem programul de tonifiere.

Pe lângă faptul că pielea a căpătat o uşoară strălucire, consumul de nuci mi-a însănătoșit părul, care a început să se regenereze mult mai repede. Şi tot la beneficii trec şi faptul că nucile întăresc unghiile şi le puteţi menţine lungi şi frumoase mai mult timp.

La ce mai este bun consumul de nuci?

În perioadele cu mult stres, multe task-uri şi puţin timp la dispoziţie, când toată lumea din jur are nevoie de ajutorul vostru, iar fără liste simţiţi că pierdeţi controlul, consumaţi 5-6 nuci pe zi. Sănătatea organismului vostru se va îmbunătăţi vizibil, întrucât nucile acţionează excelent împotriva stresului, a insomniei (conţin melatonină – un antioxidant) şi vă ajută să reţineţi şi să vă concentrați mult mai uşor.

Şi atenţie!!! Consumul de nuci reglează până şi tulburările ciclului menstrual şi elimină tulburările care apar la menopauză.


Postari asemanatoare

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos a devenit în ultimii ani un produs cosmetic râvnit de multe dintre doamnele şi domnişoarele dispuse să renunţe la tratamentele clasice şi dornice să încerce produse intrate nou pe piaţă. Despre uleiul de cocos trebuie să ştiţi, în linii mari, că este […]

Scapă de tenul şi părul gras cu uleiul de jojoba

Scapă de tenul şi părul gras cu uleiul de jojoba

Când suferi de un ten sau păr gras trebuie să îţi alegi cu mare grijă produsele cosmetice. Pornind de la șamponul şi balsamul de păr şi până la cremele de faţă, pudrele, fondul de ten şi fardul de pleoape. Remedii şi tratamente pentru a combate […]Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *