Nebun de liber

Nebun de liber

Azi împlineşte 19 ani. E băiat mare de acum. Nu prea poţi să-l mai urecheşti, nici măcar să-l arăţi cu degetul sau să ridici tonul la el. De când s-a văzut major şi-a luat-o în cap. O ţine toată ziua numai cu glume, ascultă muzică într-una şi când vrei să te aşezi cu el la vorbă îţi spune că munca îi ocupă tot timpul. Îl vezi cu căştile pe cap, înconjurat de DJ şi de știriști 24 din 24. Şi nu face pauze, nici măcar atunci când E-on-ul îi pune gând rău.

Ai putea spune că este workaholic. Eu zic însă că e pasionat. De muzică şi de oameni. Câteodată, mai şi exagerează. Sunt momente în care pur şi simplu nu te mai înţelegi cu el: dă volumul la mare de se zguduie boxele. Vecinii (de etaj) încă nu s-au plâns, dar ar fi frumos ca măcar dimineaţa, până la 10.00, să o lase mai moale. Unde mai pui că îl vizitează în fiecare zi, din 3 în 3 ore, ba câte un tip, ba câte o tipă. Cică vin şi pun muzică şi mai vorbesc cu el. Îi vezi cum ies vârtej, îşi aprind repede o ţigară, trag câteva fumuri din ea, sorb din cafea şi apoi fug spre mixer. Mixerul de radio.

Apoi îl mai vizitează şi actori, şi artişti, dar şi oameni obişnuiţi. Ăştia din urmă cică ar fi fanii lui. Acum, serios, cine are fani la 19 ani?

Ca să vă spun sincer, eu l-am cunoscut când avea vreo 15 ani. Nu prea m-a băgat în seamă, ce-i drept. Îi cam fugea privirea după una…..două ….trei…..MELODII.

Însă eu am fost fată ascultătoare….de radio. Am făcut un pact cu el: mi-a zis că dacă mă trezesc în fiecare dimineaţă să prezint ştirile, el o să mă aştepte cu hit-uri. Şi m-a tot aşteptat. Timp de 4 ani.

 Azi, îl aştept eu cu un LA MULŢI ANI mare cât pentru 19 ani de radio!

 Să ne trăieşti Radio HIT!


Postari asemanatoare

De-a leapșa

De-a leapșa

Duminica e prilej de joacă. Şi cum nu e vreme de ieşit cu bicicleta sau cu rolele, astăzi mă joc cu o minunăţie de leapşa primită de la Marmotzel. Şi ca orice leapşa are şi şi regulile ei. Iată care sunt ele: Numește și mulțumește-i […]

Cadouri de Crăciun – dorite şi primite

Cadouri de Crăciun – dorite şi primite

Nu ştiu cum staţi voi la capitolul ăsta, dar eu am început deja să primesc cadouri de Crăciun. Sunt darurile pe care abia aşteptam să le primesc, să le testez şi să scriu despre ele. Din lista lungă de cadouri de Crăciun am bifat până […]Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *