Măşti naturale pentru ten

Măşti naturale pentru ten

Măşti naturale pentru tenVisul oricărei femei, în materie de frumuseţe, cred că este de cele mai multe ori un ten curat, luminos, sănătos şi cât mai ferm. Şi nu de puţine ori apelăm la măşti naturale pentru ten. În funcţie de tipul de ten, dar şi de produsele pe care le avem la îndemână recurgem la artificii care mai de care mai interesante şi eficiente.

 În urmă cu doi ani, la îndemnul mamei, am încercat pentru prima dată o mască naturală pentru ten cu miere de albine.

Mă confruntam la vremea respectivă cu un ten uscat şi lipsit de strălucire. Nu am făcut altceva decât să încălzesc o linguriţă de miere, pe care ulterior am aplicat-o pe tenul ud.

 Pentru ca masca să îşi facă efectul aşteptat mi-am masat faţa timp de 10 minute, de la aplicare, apoi am lăsat pasta să se usuce. La final, am înlăturat-o, tot prin masaj, cu apă călduţă. După 6 luni am întrerupt tratamentul, dar pielea şi-a păstrat strălucirea.

 De curând am descoperit două măşti delicioase, mai mai că nu te poţi abţine să nu le guşti. Prima e compusă din banane şi lapte. Nu-i aşa că sună a mic-dejun?Măşti naturale pentru ten

 Pentru a duce la bun sfârşit această mască naturală pentru ten aveţi nevoie de jumătate de banană, ce trebuie pasată foarte bine şi umezită cu puţin lapte. Apoi, o întindeţi pe întreaga suprafaţă a tenului şi o lăsaţi să acţioneze în jur de 15-20 de minute. La final, clătiţi cu apă caldă.

Acest tip de mască naturală încetineşte îmbrâtinerea tenului şi apariţia diferitelor pete cauzate de expunerea prelungită la soare.

Pentru cea de a doua mască naturală pentru ten aveţi nevoie de o piersică ce trebuie decojită şi pasată foarte bine, peste care să adăugaţi un albuş de ou. Pasta se aplică pe piele şi trebuie înlăturată după 30 de minute.

Tot de la mama ştiu că atunci când vreau să îmi curăţ bine tenul (mai ales primăvara şi vara, când tenul este expus la mult praf) trebuie să amestec un pahar de iaurt, cu un pahar de suc de roşii şi câteva linguriţe de aloe vera. Pasta, odată omogenizată şi aplicată pe pielea uscată, trebuie îndepărtată cu apă călduţă, după 15 minute.

Măşti naturale pentru tenNu trebuie să uităm nici de măştile pentru tenul predispus la acnee. Nu ştiu dacă este indicat să apelăm de fiecare dată la tratamente costisitoare şi care de multe ori ne rănesc tenul, aşa că eu vă recomand să optaţi pentru o mască naturală compusă doar din albuşuri.

Avem nevoie de două albuşuri pe care trebuie să le batem până când se fac spumă. Apoi aplicăm albuşul în forma lui naturală pe zona cu probleme şi îl lăsăm să acţioneze timp de 20 de minute. Apoi ne spălăm tenul cu apă călduţă.

Haideţi să ne facem timp pentru tenul nostru, într-un mod cât mai plăcut şi sănătos!


Postari asemanatoare

Concurs: CÂŞTIGĂ alintul de primăvară!

Concurs: CÂŞTIGĂ alintul de primăvară!

Gata, a început şi luna femeilor! O lună cu flori, cadouri, ieşiri, alintături şi mult optimism. La Iaşi, s-a instalat primăvara aşa cum nu se putea mai bine: cu un soare generos şi cu multe canafuri în piept. Ca să fie bucuria completă m-am gândit […]

Untul de Shea – tratamentul minune pentru femei

Untul de Shea – tratamentul minune pentru femei

Untul de Shea reprezintă unul dintre cele mai folosite produse în cosmetică, pornind de la îngrijirea pielii şi ajungând până la îngrijirea scalpului şi a părului. De fapt, untul de shea reprezintă baza multor produse de îngrijire datorită proprietăţilor sale calmante şi hidratante. Untul de […]Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *