Mască de portocale pentru un ten revitalizat

Mască de portocale pentru un ten revitalizat
Mască de portocale pentru un ten revitalizat
Puteți păstra coaja portocalei pentru a masa tenul mai ușor.

Portocalele sunt preferate aproape de toată lumea. Pentru că sunt uşoare, ne energinează şi ne fac pielea frumoasă şi mai luminoasă datorită vitaminelor pe care le conţin. Însă marele plus al potocalelor este că acţionează excelent asupra tenului. Aşa că nu văd de ce nu am apela la o mască de portocale pentru ten, la final de zi, ca să ne relaxăm şi să ne simţim fresh.

Dacă nu aţi încercat până acum o mască de portocale pentru ten vă spun că este indicată persoanelor cu tenul gras. Portocalele sunt bogate în vitamina C şi vă vor reface colagenul din piele, iar sursa de calciu din fruct acţionează direct asupra pielii şi o face mult mai fermă şi tânără.

Prima mască de portocale pentru ten pe care am încercat-o nu vă va răpi mai mult de 10 minute. Luați o portocală, tăiați-o în jumătate şi apoi masați-vă  tenul cu acest fruct.

Nu trebuie să insistați în zonele grase (frunte, nas, bărbie), ci lăsați ca sucul de portocale să se usuce. Să ştiţi că tratamentul funcţionează perfect şi dacă vreţi să-l folosiţi în locul loţiunilor demachiante.

O altă mască de portocale pentru ten pe care v-o recomand acţionează ca un gomaj. Aveţi nevoie de o portocală, înlăturaţi-i coaja şi apoi treceţi-o printr-un blender. Adăugaţi peste ea un gălbenuş de ou şi o lingură de tărâțe. Amestecaţi foarte bine conţinutul până când obţineţi o pastă omogenă. Apoi aplicaţi-o pe tenul proaspăt spălat şi lăsaţi-o să îşi facă efectul timp de 15 minute.


Postari asemanatoare

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos a devenit în ultimii ani un produs cosmetic râvnit de multe dintre doamnele şi domnişoarele dispuse să renunţe la tratamentele clasice şi dornice să încerce produse intrate nou pe piaţă. Despre uleiul de cocos trebuie să ştiţi, în linii mari, că este […]

Scapă de tenul şi părul gras cu uleiul de jojoba

Scapă de tenul şi părul gras cu uleiul de jojoba

Când suferi de un ten sau păr gras trebuie să îţi alegi cu mare grijă produsele cosmetice. Pornind de la șamponul şi balsamul de păr şi până la cremele de faţă, pudrele, fondul de ten şi fardul de pleoape. Remedii şi tratamente pentru a combate […]Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *