Masca cu banane pentru ten

Masca cu banane pentru ten

Masca cu banane pentru parBananele sunt delicioase. Sunt, însă, şi foarte sănătoase pentru corp, pentru că sunt bogate în potasiu.

Dar astăzi nu vorbim despre beneficiile nutritive ale bananelor, ci despre cum ne ajută ele să avem un ten hidratat şi frumos.

Ultima mască cu banane pentru ten pe care am încercat-o acum o săptămână mi-a lăsat o impresie foarte bună.

Am lăsat să se coacă foarte bine o banană, apoi am feliat-o rondele și am început să o pasez bine. Peste ea am adăugat o linguriță de ulei de măsline (bunul meu prieten). Am aplicat pasta în strat gros pe ten. Voi puteți să vă acoperiți și gâtul, dar și o bună parte din decolteu – acționează la fel de bine ca și în cazul tenului. Am stat cu ea timp de 30 de minute, după care am înlăturat masca cu apa călduță.

La final, puteți opta pentru o cremă hidratantă, după plac și gust.

O impresie la fel de bună mi-a lăsat și masca cu banane pentru ten în combinație cu miere de albine. Luați o banană coaptă și pasați-o bine. Peste ea adăugați o lingură de miere. Apoi, aplicați masca cu banane pe față, gât și decolteu și relaxați-vă timp de 15 minute.

Vă spun, masca cu banane e excelentă pentru toate tipurile de ten, dar face într-adevăr minuni în cazul pielii uscate.


Postari asemanatoare

Îngrijirea unghiilor – ce trebuie să facem pentru a le menţine sănătoase

Îngrijirea unghiilor – ce trebuie să facem pentru a le menţine sănătoase

Îngrijirea unghiilor este una dintre preocupările de la sfârșitul săptămânii. Fie că le tratăm cu un simplu lac, fie apelăm la produse specifice pentru întărirea şi tratarea unghiilor trebuie să ştim cum este corect să le îngrijim, cât de des şi ce paşi trebuie să […]

Consumul de miere de albine alungă răcelile

Consumul de miere de albine alungă răcelile

Am scos de la naftalină paltoanele, căciulile şi mănuşile. Cu alte cuvinte, avem grijă de exteriorul nostru. Dar de interior, adică de organism, avem grijă la fel de mult? Eu una am început să beau mai multe ceaiuri, să mănânc mai multe citrice şi să […]1 thought on “Masca cu banane pentru ten”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *