Mango te ajută să slăbeşti frumos şi sănătos

Mango te ajută să slăbeşti frumos şi sănătos

De câte ori vă gândiţi într-un an la cure de slăbire? Dacă v-a trecut prin gând măcar o singură dată că ar trebui să recurgeţi la o dietă sau să mergeţi la sală vă spun că e bine să luaţi în considerare, în ambele cazuri, consumul de mango.

Mango este un fruct bogat în vitamina A şi C, betacaroten, fibre, magneziu, potasiu şi calciu. Şi tocmai pentru că este sărac în grăsimi şi calorii (60 calorii la 100 grame), mango este recomandat în curele de slăbire sau de întreţinere.

Mango te ajută să slăbeşti frumos şi sănătos
Am făcut un amestec molipsitor de bun din: iaurt, afine, mango și câteva picături de esență de vanilie.

Datorită conţinutului ridicat de fibre, mango dă o senzaţie de saţietate. În plus, mango este un fruct care ajută la arderea grăsimilor şi la detoxifierea corpului.

Nu vă imaginaţi însă că veţi slăbi uimitor cu mango. Fructul trebuie văzut drept un ajutor în plus în curele voastre de slăbire. Cu o dietă susţinută de sport şi cu un consum zilnic de mango organismul vostru va arde mult mai uşor grăsimile.

Vă recomand să consumaţi mango ori înainte de prânz, undeva pe la ora 11.00, ori după-amiaza între 16.00-17.00. De asemenea, la sfârşit de săptămână încercaţi o salată asortată cu pepene galben, măr, banană, mango şi câteva frunze de mentă.

Îl puteţi adăuga şi în laptele bătut sau în prăjituri, iar dacă adăugați peste feliile proaspăt tăiate şi câteva picături de zeamă de lămâie, gustul va fi mult mai intens şi mai parfumat.

E un deliciu culinar!

!!!!!! Mască hidratantă cu mango

Nu numai corpul nostru se bucură de beneficiile acestui fruct, ci şi tenul nostru. Aplicat pe față, sub formă de mască hidratantă şi revitalizantă, mango previne apariţia ridurilor, împrospătează epiderma, calmează iritaţiile, elimină senzaţia de ten uscat şi deshidratat şi îi oferă pielii elesticitatea de care are nevoie.

Pentru masca cu mango aveţi nevoie de un singur fruct ce trebuie transformat în cremă. Aplicaţi pasta pe întreaga suprafaţă a tenului şi a decolteului şi lăsaţi tratamentul să îşi facă efectul timp de 15 minute. Apoi îndepărtaţi masca cu apă călduţă. Masca poate fi făcută o singură dată pe săptămână.

Cum mai vine mango în ajutorul organismului vostru:

-protejează pielea şi îmbunătăţeşte vederea

– stimulează circulaţia sângelui

– întăreşte sistemul imunitar

– diminuează riscul apariţiei bolilor cardiovasculare

– ţine nivelul colesterolului sub control

– ajută digestia


Postari asemanatoare

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos a devenit în ultimii ani un produs cosmetic râvnit de multe dintre doamnele şi domnişoarele dispuse să renunţe la tratamentele clasice şi dornice să încerce produse intrate nou pe piaţă. Despre uleiul de cocos trebuie să ştiţi, în linii mari, că este […]

Hrişca și beneficiile sale pentru un organism sănătos

Hrişca și beneficiile sale pentru un organism sănătos

Hrişca este un aliment popular şi tradiţional în ţări precum Rusia, Ucraina, Franţa şi Polonia. În România, hrişca este la mare căutare mai ales în Bucovina, unde este un ingredient tradiţional pentru sarmale. Hrişca este bogată în vitaminele E, B1 şi B2, dar şi în […]5 thoughts on “Mango te ajută să slăbeşti frumos şi sănătos”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *