Maldive – destinaţie de vis

Maldive – destinaţie de vis

Fac plaMaldive - destinatie de visnuri pentru vara lui 2013. Planuri mari, îndrăzneţe şi care să mă facă să ies din ritm. Printre nenumăratele vise se numără şi o excursie care, e de la sine înţeles, trebuie să fie de neuitat. Sunt mii de destinaţii la care mă duc cu gândul, însă una singură mă fascinează cu adevărat. E vorba despre Insulele Maldive.

O adevărată comoară în materie de turism.

Şi cum să nu iubeşti această destinaţie când se spune despre ea că are cele mai fierbinţi plaje din lume. Şi că e perfectă pentru surfing, scufundări (are una dintre cele mai frumoase păduri de corali) şi snorkeling.

Mai mult, poţi vizita aproximativ 1200 de insule care se află în vecinătatea Maldivelor.

Se spune că dacă ai ajuns în Maldive trebuie neapărat să faci şi o croazieră în Oceanul Indian pentru a vedea balena albastră. Da, ştiu! Lumea s-a întors din concediu şi eu vă vorbesc de vacanțe 🙂

Să vă mai spun despre bucătăria lor? Mâncăruri exotice de care te îndrăgosteşti pe loc. Din ce am citit, o masă tradiţională în Maldive cuprinde peşte mas riha, curry, peşte la grătar, orez şi ceai negru dulce. Iar despre deserturi, voi spune doar atât: prăjituri cu banane fierbinţi, fructe de pădure cu smântână, fructe exotice şi shake de vanilie.

V-am tentat cumva?Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *