Karolina Kurkova vorbeşte despre secretul frumuseţii ei

Karolina Kurkova vorbeşte despre secretul frumuseţii ei

Una dintre cele mai râvnite femei ale momentului, Karolina Kurkova, a vorbit într-un interviu pentru revista Elle despre lucrurile mărunte care o fac fericită, despre stilul ei de viaţă, despre brandurile pe care le adoră, dar şi despre frumusețe.

Pentru cei care nu ştiu cine e Karolina Kurkova vă spun că un model ceh…şi nu e orice fel de model. În primul rând, a fost unul dintre cei mai celebri Îngeri de la Victoria’s Secret. Şi în al doilea rând, este unul dintre modelele cele mai bine plătite din lume. Aşa se face că numai în 2007 a câştigat 5 milioane de dolari.

Ce îmi place la Karolina Kurkova nu este doar furmusețea naturală şi foarte jucăuşă, ci şi rafinamentul de care dă dovadă atunci când îşi alege ţinuta, parfumurile şi cosmeticele. Şi uite că în interviul acordat pentru Elle, Karolina a mărturisit pentru prima dată că foloseşte cosmetice bio produse de Phyt’s, cel mai fain brand de cosmetice bio.

Vestea m-a bucurat cum nu se poate mai tare având în vedere că şi eu sunt la rândul meu fan cosmetice Phyt’s. În plus, multe din produsele testate pe Karolina le găsiţi acum şi pe bioaddict.ro, la super reduceri. Nu ştiu care sunt preferatele ei, dar eu nu mă pot dezlipi de demachiantul de ochi de la Phyt’s şi de fondul de ten de la aceeaşi firmă. Unde mai pui că în perioada asta avem şi reduceri la produsele de anti-îmbătrânire?

Dacă sunteţi curioase să vedeţi ce alimente şi sucuri consumă Karolina Kurkova pe toată durata prezentărilor de modă intraţi aici.

Care sunt mărcile voastre preferate de cosmetice?


Postari asemanatoare

Concurs: CÂŞTIGĂ alintul de primăvară!

Concurs: CÂŞTIGĂ alintul de primăvară!

Gata, a început şi luna femeilor! O lună cu flori, cadouri, ieşiri, alintături şi mult optimism. La Iaşi, s-a instalat primăvara aşa cum nu se putea mai bine: cu un soare generos şi cu multe canafuri în piept. Ca să fie bucuria completă m-am gândit […]

Scapă de tenul şi părul gras cu uleiul de jojoba

Scapă de tenul şi părul gras cu uleiul de jojoba

Când suferi de un ten sau păr gras trebuie să îţi alegi cu mare grijă produsele cosmetice. Pornind de la șamponul şi balsamul de păr şi până la cremele de faţă, pudrele, fondul de ten şi fardul de pleoape. Remedii şi tratamente pentru a combate […]Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *