România, țara anului la cel mai mare târg bio din lume – BioFach & Vivaness

5

Nu mai este mult şi se dă startul celui mai mare târg bio din lume, BioFach & Vivaness 2013, care va avea loc în perioada 13-16 februarie la Nuremberg, Germania.

 Cine va veni la târg?

Peste 2400 de expozanţi, dintre care 100 din România, vor fi prezenţi la târg cu alimente, cosmetice și articole vestimentare organice, dar şi cu materie primă bio.

De ce am ales să vorbesc despre târgul din Germania?

Pentru că este un eveniment dedicat produselor bio şi pentru că România este ţara anului la această ediţie a BioFach & Vivaness 2013.

Asta înseamnă că timp de 4 zile, producătorii români vor fi în centrul atenţiei şi uite aşa se va încuraja şi consumul de produse bio la scară mult mai mare la noi în ţară.

Mi-ar fi plăcut tare mult să fiu şi eu prezentă la târg ca să vă ţin la curent cu noutăţile din domeniu, însă cum nu a fost posibil aşa ceva, am apelat la un mic artificiu. Am luat legătura cu câteva firme din Iaşi, care vor fi prezente pe durata evenimentului în Germania, şi aşa voi putea să postez poze de la târg şi să vă răspund curiozităţilor!

Aşadar, dacă aveţi întrebări legate de produsele care vor fi prezentate la târg le puteţi lăsa la secţiunea de comentarii. Pentru mai multe informaţii legate despre târgul BioFach & Vivaness 2013 accesaţi site-ul dedicat evenimentului.