Poveste de Craciun cu parfum de Brad Alb

0

Anul aceste am o poveste de Craciun care a luat nastere in inima misterioaselor păduri din Boemia în aerul proapăt și înghețat, plin de aroma rășinii de molid și brad îmbogățită cu note cristaline ale acelor de pin.
Si daca e poveste pot sa-mi imaginez ca sunt o mica printesa. Cred ca as fi prea infumurata sa vreau sa fiu Craiasa Zapezii.
Insa ca printesa pot sa fac o mica magie si sa aduc decorul de basm in casuta mea.

Pentru inceput voi lua cateva conuri pe care le voi impregna cu Parfum concentrat Brad Alb. Pot sa imprastii conuri prin toata casa si astfel ma voi bucura de aroma brazilor inghetati oriunde as fi in casa. Cu siguranta unul isi va gasi loc pe noptiera mea.

Parfum camera concentrat - Brad alb

Parfum camera concentrat – Brad alb

 

La loc de cinste va trona evident preferatul meu, Parfumul capilar. Probabil undeva langa brad, dar sa fie la vedere pentru ca arata foooartee bine!

 

Parfum camera capilar - Brad alb

Parfum camera capilar – Brad alb

Pentru masa de Craciun cea mai potrivita este o Lumanare parfumata. Are toate ingredientele care pot face seara de ajun sa fie minunata: parfumul iernii (care este sau nu afara), lumina calda a Craciunului si aspectul delicat si select. Daca aveti musafiri la masa o vor aprecia cu siguranta.

Lumanare parfumata - Brad alb

Lumanare parfumata – Brad alb

In holul de la intrare voi pulveriza zilnic cu Sprayul Brad Alb. Astfel, cand vin acasa sau cand vin musafiri, vom fi cu totii intampinati de un parfum delicat, vom fi intampinati de parfumul iernii. Musafirii vor fi surprinsi si eu le voi spune ca astea sunt vrajile mele de printesa a iernii.

Parfum camera spray - Brad alb

Parfum camera spray – Brad alb

Daca ai prieteni buni cu care vrei sa impartasesti aceste magii poti sa le faci un cadou minunat: o caseta frumos colorata care in interior are ascuns parfumul special al iernii, parfumul de Brad Alb.

Set cadou parfumat - Brad alb

Set cadou parfumat – Brad alb

 

Aceasta este o Poveste de Craciun si eu sunt Printesa Bradului Alb.