Karolina Kurkova vorbeşte despre secretul frumuseţii ei

0

Una dintre cele mai râvnite femei ale momentului, Karolina Kurkova, a vorbit într-un interviu pentru revista Elle despre lucrurile mărunte care o fac fericită, despre stilul ei de viaţă, despre brandurile pe care le adoră, dar şi despre frumusețe.

Pentru cei care nu ştiu cine e Karolina Kurkova vă spun că un model ceh…şi nu e orice fel de model. În primul rând, a fost unul dintre cei mai celebri Îngeri de la Victoria’s Secret. Şi în al doilea rând, este unul dintre modelele cele mai bine plătite din lume. Aşa se face că numai în 2007 a câştigat 5 milioane de dolari.

karolina_kurkova

Ce îmi place la Karolina Kurkova nu este doar furmusețea naturală şi foarte jucăuşă, ci şi rafinamentul de care dă dovadă atunci când îşi alege ţinuta, parfumurile şi cosmeticele. Şi uite că în interviul acordat pentru Elle, Karolina a mărturisit pentru prima dată că foloseşte cosmetice bio produse de Phyt’s, cel mai fain brand de cosmetice bio.

Vestea m-a bucurat cum nu se poate mai tare având în vedere că şi eu sunt la rândul meu fan cosmetice Phyt’s. În plus, multe din produsele testate pe Karolina le găsiţi acum şi pe bioaddict.ro, la super reduceri. Nu ştiu care sunt preferatele ei, dar eu nu mă pot dezlipi de demachiantul de ochi de la Phyt’s şi de fondul de ten de la aceeaşi firmă. Unde mai pui că în perioada asta avem şi reduceri la produsele de anti-îmbătrânire?

Dacă sunteţi curioase să vedeţi ce alimente şi sucuri consumă Karolina Kurkova pe toată durata prezentărilor de modă intraţi aici.

Care sunt mărcile voastre preferate de cosmetice?