Experienţă culinară de chef. De Master Blog Chef

4

Se aleg câţiva bloggeri iscusiţi cu personalităţi condimentate, se adăugă trei juraţi ambiţioşi, se oferă ingredintele – minune şi se dă un motiv puternic: Master Blog Chef.

O competiţie cât se poate de serioasă, cu bloggeri cât se poate de pricepuţi (nu vă supăraţi că am generalizat, nu?)

Da, invitaţia de a participa la Master Blog Chef a venit de la Alice şi Frarom Iaşi. Iniţial, am crezut că au chef de glume. Apoi Alice a trecut la ameninţări şi mi-am dat seama că trebuie să îmi fac simțită prezența la Complex Popas Păcurari, acolo unde aveam să dovedesc încă o dată cât de făină şi de treabă pot să fiu eu la cratiţă.

Concursul se anunţa unul în avantajul meu, de la bun început. Vedeta platoului trebuia să fie ori oul, ori roşia. Ori oul şi roşia….pentru cei mai talentaţi. Alegerea mea nu avea cum să nu fie oul. Singur. Da, m-am gândit bine, am cântărit, mi-am imaginat şi am spus: voi prepara ouă umplute pe pat de maioneză cu smântână. Să nu faceţi ochii mari, că reţeta asta este fenomenală. O face mama şi îi iese excelent. Numai că în cazul meu teoria nu s-a pupat cu practica.

Sincer, de gustat …preparatul nu putea fi gustat. De privit, doar aşa cu colţul ochiului şi atunci cu forţa. Aşa că vă las cu pozele făcute de băieţii de la QPhotographi ca să vă faceţi singuri o impresie despre cum a fost la Master Blog Chef.

 Master Blog Chef

Master Blog Chef

Master Blog Chef

Master Blog Chef

Master Blog Chef

Master Blog Chef

Master Blog Chef

Master Blog Chef

Master Blog Chef

Master Blog Chef