Cadouri ieftine, dar cu personalitate!

4

Ştiu că deja aţi început să faceţi planuri pentru sărbători, nu doar pentru masa în familie, ci şi pentru cadourile pe care le veţi cumpăra în decembrie pentru Moș Nicolaie, Moş Crăciun şi chiar pentru Revelion.

Cum nu sunt adepta cadourilor pompoase sau a banilor în plic, m-am gândit să fac o listă cu cadouri ieftine, dar foarte, foarte şic.

  • Ce spuneţi de un şirag de fotografii? Mă gândeam la 5 fotografii la care ţineţi tare mult pe care să le trageţi printr-o sfoară sau o pânză colorată. Puteţi apela şi la un şirag colorat realizat din felii de portocale şi lămâi, asezonate cu beţişoare de scorţişoară. Nu este doar un dar care poate fi pus şi în brad, dar este şi unul aromat.

 

  • Ar mai fi varianta scrisorilor. Da!!!! Aţi citit bine. Eu nu am mai trimis o scrisoare de când eram în şcoala primară şi Crăciunul mi se pare sărbătoarea perfectă pentru a-i surprinde pe cei dragi cu gestul nostru. Cumpăraţi un stilou şi scrieţi din inima ce simţiţi. Dacă aveţi talent, puteţi realiza şi o felicitare din carioci, creion sau acuarelă. E cu siguranţă unul dintre cele mai neaşteptate daruri. Şi ca surpriză să fie până la capăt: puneţi-o chiar voi în cutia poştală (a mamei, a bunicilor sau a celui mai bun prieten).

 

  • Nu îmi place să împrumut haine sau pantofi, dar dacă ştiu că una dintre prietenele mele a pus ochii pe una dintre ţinutele mele, i-aş face o surpriză. Nu doar că i-aş oferi-o de Crăciun, dar aş personaliza-o. În funcție de gusturile celor de lângă voi, puteţi apela la o croitoreasă pricepută care să aplice câteva elemente de efect: nişte butoni retro sau foarte îndrăzneţi, petece colorate sau strasuri.

 

  • Dacă pe lista de cadouri se nimereşte şi un jurnal, cumpărați-l numai dacă îl şi personalizați pentru cel drag. Sunt mii de modele pe piaţă, colorate, fancy sau elegante. Aşa că alegerea poate fi grea. Dar după ce ați cumpărat jurnalul, duceți-vă acasă, deschideți-l şi scrieți voi prima pagină. E începutul frumos al unei noi amintiri. Şi ştiţi ce merge bine la un jurnal? O cană de ceai şi câteva pliculeţe de licoare pentru un cadou aromat.

 

Ce cadouri vă place să primiţi – scumpe sau simbolice? Ce cadouri cu personalitate aţi oferit? Vi se par de efect?