Hidratarea mâinilor şi a picioarelor – something new

Hidratarea mâinilor şi a picioarelor – something new

Spre ruşinea mea, în ultimele săptămâni am neglijat sănătatea şi hidratarea mâinilor. Cea mai importantă activitate de îngrijire corporală într-o luna agitată, plină de planuri, cumpărături, curăţenie şi gătit.

Mi-am protejat mâinile cu mănuşi atât pentru stradă, cât şi pentru munca din bucătărie, am făcut băi şi masaje cu ceai de muşeţel (pentru calmarea iritaţiilor). Dar nu a fost suficient. Obişnuiam să folosesc o cremă de mâini foarte delicată cu pielea şi care e recomandată pentru hidratarea mâinilor. E o cremă bio de mâini pe bază de ulei de argan şi unt de shea, de la Douce Nature, accesibilă şi la preţ, despre care v-am vobit aici, la începutul sezonului rece.

Crema asta care îmi oferea confortul de care aveam nevoie (nu-mi mai crăpau mâinile, nu se mai uscau şi pielea continua să îşi păstreze strălucirea chiar şi atunci când era expusă la intemperii) s-a terminat undeva la jumătatea lunii trecute şi nu am avut timp să o caut în Iaşi.

Aşa că în primele zile ale lui 2013 am ieşit la cumpărături şi mi-am spus că am nevoie să încerc un nou produs. De obicei nu mă joc cu produse pentru păr şi pentru hidratarea mâinilor pentru că nu am încredere în mărci pe care nu le cunosc sau pe care nu le-am testat anterior.

RECOMANDARE COSMETICE BIO

Alegerea mea a fost o cremă bio nutritivă pentru mâini şi picioare de la Gamarde, pe care am cumpărat-o de pe acest site la un pret bun (uite aşa am împuşcat doi iepuri dintr-o lovitură şi la un preţ accesibil). Am luat-ο pentru că am mai cumpărat produse de la Gamarde și până acum am fost multumită.
Este o cremă – tratament pe bază de ulei de argan (este cel mai bun produs, pe lângă untul de shea care reface pielea şi o catifelează), cu rol reparator.

IMPRESII

  • este 100% naturală
  • îi redă epidermei prospeţimea din timpul verii
  • calmează iritaţiile şi alte senzaţii incomode cauzate de frig şi mult efort.
  • Nu e nevoie să aplicaţi decât foarte puţină cremă pe mâini şi picioare: este grasă, astfel încât se întinde uşor şi uniform.

Crema bio nutritivă pentru mâini şi picioare de la Gamarde conţine: apă termală Gamarde, ulei de argan virgin, ulei de floarea soarelui, uleiuri esenţiale de lavandin, de lemn de trandafir, ceară de albine, unt de shea, argilă albă, vitamina E naturală şi parfum natural.
V-am lăsat să citiţi ingredientele şi acum pot să vă spun că parfumul cremei este unul foarte fin, feminin şi elegant, care se menţine mult timp în piele, asemenea unei loţiuni de corp.
Sper că v-a plăcut recomandarea mea.
Voi cum vă protejaţi în sezonul rece? Obişnuiţi să investiţi în creme şi alte tratamente pentru hidratarea mâinilor şi a picioarelor sau recurgeţi la tratamente băbeşti?7 thoughts on “Hidratarea mâinilor şi a picioarelor – something new”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *