Hidratare cu acid hialuronic vegetal

Hidratare cu acid hialuronic vegetal

Hidratare cu acid hialuronic vegetal Acum 3 săptămâni o prietenă îmi povestea că a încercat un tratament pe bază de acid hiualuronic vegetal. De acid hialuronic auzisem (e plin de vedete “acide”), dar nu și de unul vegetal.

Sincer, am avut ceva rețineri înainte de a încerca un produs pe bază de acid hialuronic vegetal așă că am radiografiat o întreagă lista cu magazine din Iași care comercializează creme, balsamuri și loțiuni de corp și am dat de un produs accesibil la preț pe care m-am hotărât să-l cumpăr.

E vorba despre un lapte de corp hidratant cu acid hialuronic vegetal. Îmi doream de ceva timp o loțiune care să îmi hidrateze pielea, așa că am decis să o încerc.

Trebuie să vă spun că acest produs este recomandat pentru pielea sensibilă și deshidratată.

L-am aplicat în fiecare seară, timp de două săptămâni, după duş, prin mișcări line și circulare.

După două săptămâni, pielea a devenit mult mai catifelată, moale și mai luminoasă. Asta pentru că loțiunea conține acid hialuronic Hido-Fixator.

Față de tratamentele clasice, cele cu acid hialuronic vegetal aduc un aport de molecule burete (sunt cele care înmagazinează apa din organism) la nivelul pielii, crescând astfel nivelul de hidratare. Cu alte cuvinte, acidul hialuronic vegetal din această loțiune rămâne mai mult timp în piele decât ne-am fi așteptat și decât ne garantează alte produse… pe care eu una le-am încercat.

De ce e mai cu moț acest tratament cu acid hialuronic vegetal? În timp ce acidul hialuronic este de natură animală, acidul hialuronic vegetal are la bază un ingredient extras din porumb și grâu.


Postari asemanatoare

Untul de Shea – tratamentul minune pentru femei

Untul de Shea – tratamentul minune pentru femei

Untul de Shea reprezintă unul dintre cele mai folosite produse în cosmetică, pornind de la îngrijirea pielii şi ajungând până la îngrijirea scalpului şi a părului. De fapt, untul de shea reprezintă baza multor produse de îngrijire datorită proprietăţilor sale calmante şi hidratante. Untul de […]

Mătreaţa – cum scap de ea?

Mătreaţa – cum scap de ea?

Mătreaţa este una dintre cele mai întâlnite afecţiuni ale scapului şi nu se poate ca măcar o dată în viaţă să nu va fi confruntat cu aşa ceva. Prezenţa mătreţii este cu atât mai incomodă şi ne face să ne simţim jenate cu cât avem […]2 thoughts on “Hidratare cu acid hialuronic vegetal”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *