Globuri cu suflet la Scânteia, în satul Lunca Rateș!

Globuri cu suflet la Scânteia, în satul Lunca Rateș!

Ce e mai frumos decât să începi să te gândeşti de pe acum la Crăciun? La cadouri, la zăpadă, iar la cadouri şi la liste de cumpărături. Pentru mulţi dintre noi agitaţia sărbătorilor de iarnă va începe în curând, tocmai de aceea m-am gândit că bucuria de Crăciun va fi şi mai mare dacă aducem puţină fericire în ochii copiilor din judeţ.

Şi cum putem face asta?

E foarte simplu. Eu am să vă povestesc despre campania Andei, Globuri cu suflet, iar voi ne puteţi ajuta să facem mai fericiţi 70 de copii, din Scânteia, Satul Lunca Rateş. De la copilaşi care abia au venit pe lume şi până la adolescenţi de 18 ani, care provin din familii cu venituri reduse şi care merită să zâmbească frumos de Crăciun.

Cum putem fi parte din Globuri cu suflet?

Putem oferi jucării, haine, rechizite, alimente şi bănuţi (banii vor fi folosiţi pentru a cumpăra pachete cu daruri).

Darurile vor ajunge la micuţii din Scânteia, Satul Lunca Rateş în jurul datei de 20 decembrie.

Ar fi frumos să venim în ajutorul acestor copii, mai ales că Globuri cu suflet a ajuns la cea de a patra ediţie. Cred că merită un succes la fel de mare ca în anii precedenţi.

Pentru orice informaţii mă puteţi contacta pe pagina de Facebook sau pe blog. De asemenea puteţi vorbi cu Anda pe pagina Globuri cu suflet – început de bucurie.


Postari asemanatoare

Sunt mici şi frumoşi. Şi au nevoie de ajutorul nostru!

Sunt mici şi frumoşi. Şi au nevoie de ajutorul nostru!

Astăzi e timpul să vorbim din nou despre oameni speciali, care fac lucruri mari. De data aceasta este vorba despre Anda. Pe Anda o ţin aproape de sufletul meu deşi nu suntem apropiate, pentru că îmi demonstrează de fiecare dată că dragostea pentru copii este […]

Şansă pentru o viaţă sănătoasă!

Şansă pentru o viaţă sănătoasă!

Cazul lui Andrei Popa, tânărul acrobat de 17 ani, care şi-a fracturat coloana în urmă cu două săptămâni în parcarea Era Park Iaşi, în orele de pregătire dinaintea festivalului GFest, poate vă este cunoscut. Din ziare sau de la televizor. Sau vă este cunoscut pentru […]2 thoughts on “Globuri cu suflet la Scânteia, în satul Lunca Rateș!”

  • Buna si bine ai venit pe blog
    Campanii la spitalul Sf.Maria sunt si acum in derulare. Am auzit de un nou caz: 57 de copii sunt abandonati la sectia de pediatrie si vreau sa ma documentez mai bine. Iar daca se confirma voi incerca sa ma implic si in aceasta directie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *