Fructele Goji sau „Cum poți păcăli trecerea anilor”

Fructele Goji sau „Cum poți păcăli trecerea anilor”

Fructele Goji vă menţin tinere şi frumoase Ştiaţi că fructele Goji reprezintă unul dintre alimentele cele mai bogate în minerale, vitamine (conţin de 400 de ori mai multă vitamină C decât portocalele), nutrienţi şi antioxidanţi?

 Datorită acestor proprietăţi, fructele Goji încetinesc procesul de îmbătrânire şi sunt recomandate în cazul bolilor cronice ale ficatului şi rinichilor, în cazul diabetului zaharat şi sunt recomandate şi persoaneleor care suferă de hipertensiune.

Fructele Goji, consumate cu regularitate, câte 10 grame dimineaţa şi seara, previn creşterea în greutate, reduc nivelul glicemiei şi al colesterolului.

Cum mai vin fructele goji în ajutorul organismului?

–          având în vedere cantitatea mare de vitamine, fructele Goji au un efect energizant asupra corpului

–          îmbunătăţesc vederea datorită conţinutului ridicat de beta-caroten și zeaxantină din fructele goji

–          întăresc sistemul imunitar

–          acţionează ca antiinflamator

–          îmbunătățesc circulația sângelui

Fructele Goji au un gust delicious, dulce-acrişor, dar trebuie consumate cu multă moderaţie.

Ele pot fi consumate sub formă de fructe uscate şi fructe proaspete. Le puteţi adăuga în salate, supe, ceaiuri şi prăjituri. Sau puteţi bea suc de fructe Goji. Ce-i drept, sucul e destul de scump în comparaţie cu fructele Goji cumpărate la punga, care nu vă vor costa mai mult de 20-25 de lei.

 Dacă le consumaţi pentru prima dată, fructele Goji trebuie administrate atent.

De ce? Pentru că sunt foarte bogate în nutrienți şi oxigen, fructele Goji pot provoca în primele zile de consum stări de oboseală şi nevoia de a merge des la toaletă. Însă nu trebuie să vă faceţi griji. Aceste simptome sunt pasagere, iar după două săptămâni vă veţi simţi excelent.

Fructele Goji pe care le veţi găsi în magazinele din România provin tocmai din Tibet, sunt crescute organic şi nu conţin pesticide.


Postari asemanatoare

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos a devenit în ultimii ani un produs cosmetic râvnit de multe dintre doamnele şi domnişoarele dispuse să renunţe la tratamentele clasice şi dornice să încerce produse intrate nou pe piaţă. Despre uleiul de cocos trebuie să ştiţi, în linii mari, că este […]

Hrişca și beneficiile sale pentru un organism sănătos

Hrişca și beneficiile sale pentru un organism sănătos

Hrişca este un aliment popular şi tradiţional în ţări precum Rusia, Ucraina, Franţa şi Polonia. În România, hrişca este la mare căutare mai ales în Bucovina, unde este un ingredient tradiţional pentru sarmale. Hrişca este bogată în vitaminele E, B1 şi B2, dar şi în […]2 thoughts on “Fructele Goji sau „Cum poți păcăli trecerea anilor””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *