Săpunul de alep – sortimente magice

4

Despre săpunul de alep şi beneficiile sale pentru corpul nostru v-am povestit mai multe aici însă până acum nu am vorbit şi despre sortimentele sale. Eu le-am încercat pe toate: sunt 10 sortimente cu arome care mai de care mai îmbietoare.

De ce îmi place săpunul de alep?

Pentru că elimină mirosurile neplăcute, excesul de sebum, previne infecţiile pielii şi este bun şi pentru spălarea rufelor persoanelor cu piele sensibilă.

Fetelor, săpunul de alep este un foarte bun exfoliant. Îl puteţi folosi dacă aveţi pielea uscată, deshidratată şi sensibilă. Îl puteți cumpăra cu încredere şi pentru spălarea părului. Săpunul de alep este 100% biodegradabil, previne căderea părului, asigură refacerea firelor despicate şi înlătură mătreaţa.

 Are în componenţa sa:

  • ulei de măsline (care catifelează şi înmoaie pielea)
  • ulei de dafin (are rol antiseptic şi dezinfectant)
  • folosit în fiecare zi, săpunul de alep accelerează vindecarea micilor arsuri, a iritaţiilor sau a bolilor comune ale pielii.

 

RECOMANDARE COSMETICE BIO

Să trecem la sortimente (toate sortimentele încercate de mine sunt marca Douce Nature, produse de Euro-Nat Franța). Produsele pot fi găsite aici.

Săpunul de alep – sortimente magice

SĂPUNUL DE ALEP CU IASOMIE

Uleiul natural de iasomie din acest săpun o să te binedispună la început de zi. Aroma este una fină, care se menţine în piele şi care îţi va transmite o senzaţie de fresh şi relaxare.

Îmi place să folosesc săpunul de alep cu iasomie pentru masca de față. O aplic seara, prin masarea tenului cu săpunul. O las să acţioneze timp de 1 minut, după care clătesc foarte bine cu apă călduţă.

SĂPUNUL DE ALEP CU TRANDAFIR DE DAMASC

Săpunul de Alep cu trandafiri de Damasc are efect regenerant, este foarte delicat cu pielea noastră, o elasticizează şi îi redă strălucirea. Trandafirul de Damasc ascunde în petalele sale o bogăţie foarte apreciată: ingredientul care face faţa strălucitoare şi fără riduri.

Dacă folosiţi săpunul de alep cu trandafir de Damasc veţi observa că uleiul de trandafir reface pielea obosită, iar proprietăţile antiseptice ale acestuia îl transformă în produsul ideal pentru tratamentul infecţiilor cauzate de viruşi, bacterii şi ciuperci rezistente la antibiotice.

Acelaşi săpun hidratează şi detoxifiază, încetineşte procesul de îmbătrânire a epidermei şi contribuie la regenerarea celulelor.

SĂPUNUL DE ALEP CU CHIMION NEGRU

Chimionul negru din acest săpun are o aromă un pic afumată, de pin, mai uşoară decât a chimenului.Este recomandat pentru orice tip de piele însă trebuie folosit în special de persoanele cu pielea crăpată şi cu bătături, de cele care au tenul matur şi îmbătrânit sau care suferă de o piele uscată.

Săpunul de alep cu chimion negru fortifică epiderma şi duce la dispariţia coşurilor şi a iritaţiilor.

Care este săpunul vostru preferat?