Mască de portocale pentru un ten revitalizat

0
Mască de portocale pentru un ten revitalizat

Puteți păstra coaja portocalei pentru a masa tenul mai ușor.

Portocalele sunt preferate aproape de toată lumea. Pentru că sunt uşoare, ne energinează şi ne fac pielea frumoasă şi mai luminoasă datorită vitaminelor pe care le conţin. Însă marele plus al potocalelor este că acţionează excelent asupra tenului. Aşa că nu văd de ce nu am apela la o mască de portocale pentru ten, la final de zi, ca să ne relaxăm şi să ne simţim fresh.

Dacă nu aţi încercat până acum o mască de portocale pentru ten vă spun că este indicată persoanelor cu tenul gras. Portocalele sunt bogate în vitamina C şi vă vor reface colagenul din piele, iar sursa de calciu din fruct acţionează direct asupra pielii şi o face mult mai fermă şi tânără.

Prima mască de portocale pentru ten pe care am încercat-o nu vă va răpi mai mult de 10 minute. Luați o portocală, tăiați-o în jumătate şi apoi masați-vă  tenul cu acest fruct.

Nu trebuie să insistați în zonele grase (frunte, nas, bărbie), ci lăsați ca sucul de portocale să se usuce. Să ştiţi că tratamentul funcţionează perfect şi dacă vreţi să-l folosiţi în locul loţiunilor demachiante.

O altă mască de portocale pentru ten pe care v-o recomand acţionează ca un gomaj. Aveţi nevoie de o portocală, înlăturaţi-i coaja şi apoi treceţi-o printr-un blender. Adăugaţi peste ea un gălbenuş de ou şi o lingură de tărâțe. Amestecaţi foarte bine conţinutul până când obţineţi o pastă omogenă. Apoi aplicaţi-o pe tenul proaspăt spălat şi lăsaţi-o să îşi facă efectul timp de 15 minute.