Cadouri de Crăciun

16

Citisem zilele trecute o ştire: “Cadouri de Crăciun – topul dorinţelor la romani” şi am văzut că pe primele 3 – 4 poziții se aflau telefoanele mobile, camerele foto digitale sau alte gadget-uri costisitoare. În acelaşi top urmau obiectele vestimentare şi apoi cosmeticele.

De ziua mea de naştere, de Iepuraş sau de Revelion nu refuz niciun cadou, dar de Crăciun îmi place să primesc ceva care să spună ceva despre mine, ceva personal, poate simbolic, şi care să îmi dea senzaţia de bine şi de confort.

Anul acesta, mi-ar plăcea să primesc de Crăciun un fard bun de pleoape, o cremă cu un miros intens de flori sau fructe, o trusă cu rimel, creion de ochi şi ruj, sau un demachiant (că tot mi s-a terminat) şi lista poate continua. Cu alte cuvinte, vreau ceva nu foarte scump, dar care să mă lase să mă joc. Cu nuanţele şi texturile.

Şi cum tot Google-ul mi-a stat la dispoziţie, am găsit şi reduceri la Cadouri de Crăciun, la www.beautyhouse.ro – foarte multe cosmetice bio atât pentru femei, cât şi pentru bărbati. Din ce am văzut, puteţi alege între loţiuni demachinate, loţiuni de corp, farduri, produse cu efect exfoliant, geluri de duș, produse antirid şi anticelulită şi cosmetice bio pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru unghii.

 

RECOMANDARE COSMETICE BIO

Despre demachiant.

Din primul pachet, am încercat până acum doar demachiantul bio pentru ten sensibil cu ulei de argan de la Gamarde pe care îl găsiți pe acest site.

Cadouri de Crăciun

Demachiant și tonic cu apă termală

Este foarte concentrat şi nu este nevoie decât de câteva picături pentru a elimina machiajul sau impuritățile. Este delicat cu tenul, mă scapă de excesul de sebum din zona frunţii şi nu îmi irită pielea de pe nas (o zonă critică pentru mine). După ce înlătur demachiantul pielea este mult mai fină, miroase plăcut şi îmi dă senzaţia de sănătate, de fresh.

Cum pachetul include şi o apă tonică, sunt mai mult decât curioasă şi nerăbdătoare să o încerc pentru prima dată, având în vedere că produsul are în compoziţia sa ulei esenţial de lemn de trandafir, palmarosa şi levănţică. Îmi şi pot imagina ce miros plăcut are !

  • Cât despre cel de al doilea set din lista de Cadouri de Craciun, el poartă numele de Mini Escapade Epice, este de la Bionatural en Provence, şi sper să fie la fel de bun ca produsele de exfoliere pe care le-am încercat până acum. Iată și cât costă.
Cadouri de Crăciun

Mini Escapade Epice – set cadou
Exfoliant + Ulei de masaj cu arome condimentate

Ce mi-a atras atenţia?

În primul rând, pentru că sunt produse cosmetice bio, iar în al doilea rând pentru că nu am folosit niciodată o lumânare de masaj.

Dacă în cazul exfoliantului bio, ştiu cum să-l aplic şi îi cunosc proprietăţile, despre lumânarea buclucașă nu știu prea multe. Am înţeles că trebuie topită, iar uleiul obţinut din topire se întinde pe piele (după ce a devenit călduţ şi suportabil pentru piele) şi se masează în forma acelor de ceasornic.

Eu v-am spus ce îmi doresc de Crăciun! La ce Cadouri de Crăciun vă stă gândul?