Apa florală de portocal şi beneficiile sale pentru ten

6

Apele florale sunt benefice pentru pielea noastră întrucât au efect calmant, de catifelare, relaxare şi tonifiere. În funcţie de tipul de piele (uscată, grasă, mixtă sau normală), putem apela la ape florale de trandafiri, levănţică, muşeţel, albastrale sau la apa florală de portocal.

Astăzi vă voi vorbi doar despre apa florală de portocal şi beneficiile sale pentru ten. Am încercat-o la îndemnul unei prietene, în perioada în care tenul meu era atât de sensibil şi uscat încât nu puteam să folosesc produse cosmetice de makeup fără ca pielea să nu se descuameze.

BENEFICII

Aşadar, apa florală de portocal este recomandată persoanelor cu un ten sensibil şi uscat, predispus la iritaţii. Este cunoscut faptul că florile de portocal au proprietăţi calmante şi emoliente, refac pielea uscată, o regenerează şi o tonifică.

Folosită cu regularitate, sub forma unei loţiuni tonice sau sub formă de demachiant, apa florală de portocal curăță celulele, stimulează circulaţia sângelui şi previne apariţia ridurilor, dar şi estomparea celor deja instalate.

RECOMANDARI COSMETICE BIO

Având în vedere că deja am încercat-o şi sunt mulţumită de ea, vă recomand apa florală de portocal de la Ladrome. Este o apă florală bio, 100% naturală.

Apa florală de portocal şi beneficiile sale pentru ten

Apa florală de portocal de la Ladrome

APLICARE

  • Eu o folosesc după ce îmi spăl foarte bine tenul şi o aplic în strat subţire, cu ajutorul discurilor demachiante, pe întreaga suprafaţă a tenului, gât şi decolteu.
  • Să ştiţi că puteţi să aplicaţi câteva picături din apa florală de portocal şi în crema voastră pe care o folosiţi în fiecare zi pentru a vă tonofia tenul.
  • În plus, puteți să vă masaţi tenul cu apa florală de portocal, după care imediat să aplicaţi fondul de ten. Această combinaţie vă va oferi un ten mult mai luminos şi sănătos.

Iar dacă o să vi se pară scump acest produs (eu l-am găsit aici la 42 de lei) vă spun doar atât: apa florală de portocal este cea mai scumpă din lume pentru că la realizarea unui litru de esenţă este nevoie de o tonă de flori proaspete. E un motiv destul de bun, nu?

Dacă vă decideţi să vă cumpăraţi o apă florală de portocal este bine să ştiţi că ea trebuie consumată în 30 de zile de la deschiderea flaconului şi trebuie ţinută într-un loc ferit de lumină şi răcoros. Eu o ţin în frigider.

Sunteţi curioase să testaţi apa florală de portocal?