Două fructe care ne fac tenul frumos!

Două fructe care ne fac tenul frumos!

Mi-am făcut o obişnuinţă din a mânca zilnic fructe, chiar dacă e vorba de câteva bobițe de struguri, un măr sau o jumătate de avocado. Pe lângă faptul că nu simt nevoia să iau vitamine, fructele mă ajută să-mi menţin sănătos nu numai interiorul, ci şi pielea: şi aici mă refer la ten. Sunt două fructe (cel puţin acestea şi-au făcut efectul asupra mea) care îţi curăţă şi îţi înfrumusețează tenul. Este vorba despre mere şi afine.

Consumul de mere și afine vă vor reda vitalitatea tenului, pielea va deveni mult mai elastică și catifelată.

Încep cu merele

Nu ştiu câte dintre voi aţi fost curioase să vă interesaţi cum acţionează consumul de mere asupra tenului vostru, dar tot ce pot să vă spun este că ele conţin un antioxidant esenţial numit quercitină care previne apariţia coşurilor şi tratează micile iritaţii ale pielii.

Puteţi consuma mere care sunt pe placul vostru: roşii, galbene sau verzi. Cu toate îşi fac efectul dacă mâncaţi câte 4-5 mere pe săptămână.

Şi acum afinele…preferatele meleAfine pentru ten

Pe lângă faptul că afinele sunt excelente pentru memorie, consumul de afine încetineşte procesul de îmbătrânire a tenului. De ce? Afinele conţin aminoacizi şi antioxidanţi care vă vor face pielea să arate mult mai tânără şi mult mai fermă.

Şi încă ceva: pentru că sunt bogate în magneziu, afinele vă vor ajuta să slăbiţi mai uşor, dar şi să fiţi pline de energie.

Consumul de mere și afine este recomandat tuturor persoanelor, indiferent de vârstă, datorită aportului mare de vitamine.


Postari asemanatoare

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos a devenit în ultimii ani un produs cosmetic râvnit de multe dintre doamnele şi domnişoarele dispuse să renunţe la tratamentele clasice şi dornice să încerce produse intrate nou pe piaţă. Despre uleiul de cocos trebuie să ştiţi, în linii mari, că este […]

Hrişca și beneficiile sale pentru un organism sănătos

Hrişca și beneficiile sale pentru un organism sănătos

Hrişca este un aliment popular şi tradiţional în ţări precum Rusia, Ucraina, Franţa şi Polonia. În România, hrişca este la mare căutare mai ales în Bucovina, unde este un ingredient tradiţional pentru sarmale. Hrişca este bogată în vitaminele E, B1 şi B2, dar şi în […]Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *