Dieta cu grapefruit

Dieta cu grapefruit

Dieta cu grapefruitCu siguranţă aţi auzit până acum despre dieta cu grapefruit. Tot ce pot să vă spun este că dieta cu grapefruit în forma ei clasică este una draconică şi de care nu o să vă puteţi ţine mai mult de 2 luni de zile. De ce? Pentru că este foarte restrictivă.

În mod normal, ar trebui să consumaţi în jur de 800-900 de calorii pe zi (ceea ce este extraordinar de puţin) şi să renunţaţi de tot la paste făinoase, banane, prăjituri, cartofi şi cafea.

Dieta cu grapefruit vă îndeamnă să consumaţi pe lângă acest fruct, ouă (la micul dejun) şi salate de pui (la prânz şi la cină). Cu o astfel de dietă ajungi să slăbeşti pe lună în jur de 3-4 kilograme. Poate chiar și mai mult.

În schimb, eu am improvizat şi am ajuns la următoarea dieta cu grapefruit. Ce-i drept, dă rezultate mai greu, dar eu am văzut-o ca pe o metodă de întreţinere şi nu ca pe una de slăbit.

Am consumat timp de o lună câte jumătate de grapefruit cam cu 20 de minute înainte de prânz şi cină. În acest fel, ţi se atenuează pofta de mâncare, iar grapefruitul acţionează foarte bine şi rapid în arderea grăsimilor. Am reuşit să slăbesc un kilogram, sănătos şi fără să îmi supun corpul unui efort nesusţinut.

Dacă vă este incomod să consumaţi fructul în acest mod, atunci puteţi opta pentru un suc natural de grapefruit, tot înainte de mesele principale. Este necesar jumătate de pahar, cu 20-30 de minute înainte de a lua micul dejun, prânzul şi cina.

Grapefruitul este delicious de consumat şi în afara curelor de slăbire. Este bogat în vitamine (A şi C), fibre şi zaharuri. Detoxifiază organismul şi scade nivelul colesterolului şi al tensiunii arteriale.

 


Postari asemanatoare

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos a devenit în ultimii ani un produs cosmetic râvnit de multe dintre doamnele şi domnişoarele dispuse să renunţe la tratamentele clasice şi dornice să încerce produse intrate nou pe piaţă. Despre uleiul de cocos trebuie să ştiţi, în linii mari, că este […]

Hrişca și beneficiile sale pentru un organism sănătos

Hrişca și beneficiile sale pentru un organism sănătos

Hrişca este un aliment popular şi tradiţional în ţări precum Rusia, Ucraina, Franţa şi Polonia. În România, hrişca este la mare căutare mai ales în Bucovina, unde este un ingredient tradiţional pentru sarmale. Hrişca este bogată în vitaminele E, B1 şi B2, dar şi în […]



1 thought on “Dieta cu grapefruit”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *