Deodorante bio cu piatra de alaun – elimină mirosurile neplăcute

Deodorante bio cu piatra de alaun – elimină mirosurile neplăcute

Piatra de alaun 100% naturală este unul dintre cele bune deodorante antibacteriene. Acest tip de deodorant se aplică fie pe pielea umedă, fie se umezeşte piatra care formează o peliculă fină, sărată, uşor alcalină, prevenind dezvoltarea bacteriilor responsabile de mirosurile neplăcute. Pe înţelesul tuturor, piatra de alaun este o sare care ia forma unui cristal translucid, alb şi inodor care provine din minele de alaun din Siria sau din zăcămintele de suprafaţă.

Piatra de alaun – avantaje

  • Nu are miros şi poate fi folosită de persoanele alergice (indicată, în special, viitoarelor mămici care sunt sensibile la mirosuri în timpul sarcinii)
  • Reglează transpiraţia
  • Luptă împotriva mirosurilor neplăcute
  • Calmează pielea iritată atât de produsele cosmetice, cât şi de înţepăturile de insecte
  • Nu conţine conservanţi, coloranţi sau aditivi. Nu conține nicio substanţă toxică dăunătoare corpului nostru
    • Nu lasă urme pe haine
    • Poate fi utilizată şi pentru a reduce sângerarea în tăieturi minore
  • Ţine departe infecţiile şi reduce inflamaţiile

Deodorantele bio cu piatra de alaun nu se găsesc foarte uşor pe piaţa din România. Dar dacă vă tentează să le încercaţi am găsit două locuri de unde le puteţi procura, iar în această perioadă beneficiați chiar şi de reduceri de 10 lei la fiecare produs. Dacă sunteţi din Iaşi, acest produs poate fi cumpărat de la magazinul de produse bio Via Naturalia de pe pe esplanada din spatele Halei Centrale sau direct de pe site la www.vianaturalia.ro.

Daţi click aici şi veţi găsi pe site un produs revoluţionar în materie de cosmetice bio, produs de Euro-Nat Franţa, care poate fi folosit atât ca deodorant, cât și ca after-shave. Despre piatra de alaun trebuie să mai ştiţi că previne creşterea firelor de păr sub piele şi că o puteţi parfuma după placul vostru cu ajutorul apelor florale sau uleiurilor esenţiale, adăugând câteva picături din aceste produse.
Şi încă ceva foarte important: piatra de alaun este o substanţă naturală extrasă din mine şi nu conţine aluminiu, amoniu, clorură de aluminiu sau clorhidrat de aluminiu (considerat ca fiind una din cauzele cancerului mamar).


Postari asemanatoare

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos a devenit în ultimii ani un produs cosmetic râvnit de multe dintre doamnele şi domnişoarele dispuse să renunţe la tratamentele clasice şi dornice să încerce produse intrate nou pe piaţă. Despre uleiul de cocos trebuie să ştiţi, în linii mari, că este […]

Scapă de tenul şi părul gras cu uleiul de jojoba

Scapă de tenul şi părul gras cu uleiul de jojoba

Când suferi de un ten sau păr gras trebuie să îţi alegi cu mare grijă produsele cosmetice. Pornind de la șamponul şi balsamul de păr şi până la cremele de faţă, pudrele, fondul de ten şi fardul de pleoape. Remedii şi tratamente pentru a combate […]2 thoughts on “Deodorante bio cu piatra de alaun – elimină mirosurile neplăcute”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *