Cursă pentru viață

Cursă pentru viață

Când spun Vlad Iftime spun un om pasionat și generos. Înainte de toate, e un tânăr care iubește caii, se pricepe de minune să împărtășească experiențe și să îi facă pe cei din jur să zâmbească. Vlad este și fondatorul Centrului Cai de Vis din Vârfu Câmpului Botoșani. O moșie de vis, fără nicio exagerare, pe care vă invit să o vizitați.

De ce am ales să vorbesc despre Vlad? Pentru că el va face peste câteva zile un lucru minunat.

Pe 8 septembrie, Vlad Iftime, va participa la Transmaraton și va alerga 21 de kilometri pe Transfăgărășan, pe traseul Bâlea Cascadă – Cabana Capra.

Acum cu siguranță vă întrebați care este scopul. E unul nobil și care m-a impresionat din primul moment. Va alerga pentru a strânge bani pentru 150 de bolnavi de cancer, copii și adulți, de la Centrul de Excelență în Îngrijire Paliativă Hospice Casa Speranței.

Pentru a face față efortului fizic și presiunii, Vlad a devenit în ultimele luni “atletul vegan raw”. Ce înseamnă asta? Consumă  doar alimente vegetariene și crude, susținute de antrenamente riguroase.

Îl susțin pe Vlad pentru că știu că stă în puterea noastră să îi ajutăm pe cei care au nevoie de noi! Dacă și tu crezi asta, poți face o donație aici.

Împreună facem bine!

P.S În semn de mulțumire pentru susținere, după Transmaraton, Vlad va organiza o petrecere cu multe surprize la Centrul Cai de Vis pentru toți donatorii.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *