Cum să ai mâini frumoase!

Cum să ai mâini frumoase!

Spălăm, călcăm, gătim, facem piaţa cu ele, le expunem fie la temperaturi caniculare, fie la ger năprasnic, însă uităm că trebuie să avem grijă de ele zilnic. Mâinile sunt cele care trădează vârsta unei femei şi tocmai de aceea trebuie să facem mici eforturi pentru a avea mâini frumoase în fiecare zi.

Îngrijirea mâinilor porneşte de la alegerea potrivită a săpunului sau a balsamului de mâini. Vă recomand să cumpăraţi un produs care să fie blând, fin şi foarte hidratant cu mâinile voastre. Puteţi să optaţi pentru un săpun pe bază de glicerină sau miere de albine. Vă va catifela mâinile, iar pielea va începe să strălucească din nou.

maini frumoase
Săpunul conține și germeni de grâu, ulei de susan și ulei de jojoba.

Pentru a avea mâini frumoase, eu una am încercat, la sfatul unui prieten, săpunul pe bază de argan şi unt de shea. Vă povesteam săptămâna trecută cât de hidratant este uleiul de argan pentru tenul nostru, aşa că despre săpunul cu ulei de argan şi unt de shea am numai cuvinte de laudă. Este un produs bio, foarte hidratant care curăţă bine epiderma şi în acelaşi timp previne uscarea mâinilor expuse la intemperii.

Când ne propunem să avem mâini frumoase trebuie să începem să facem câteva mici schimbări în viaţa noastră. Cum ar fi să folosim o pereche de mănuşi atunci când spălăm vasele, să ne clătim mâinile doar cu apă călduţă, să le protejăm iarna cu o pereche de mănuşi şi să nu ne ferim să le hidratăm cu o cremă ori de câte ori simţim nevoia să ne alintăm.

Şi încă ceva.. cremele ne ajută să avem mâini frumoase şi catifelate, dar dacă alegem să le aplicăm prin masare este excelent. În acest fel ne asigurăm că loţiunea intră corespunzător în piele și stimulăm şi circulaţia sângelui.


Postari asemanatoare

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos a devenit în ultimii ani un produs cosmetic râvnit de multe dintre doamnele şi domnişoarele dispuse să renunţe la tratamentele clasice şi dornice să încerce produse intrate nou pe piaţă. Despre uleiul de cocos trebuie să ştiţi, în linii mari, că este […]

Când e bine să fac sport

Când e bine să fac sport

Când e bine să fac sport, cum, ce exerciţii, câte minute şi câte zile pe săptămână? Vă sună cunoscute  aceste întrebări? Pe buzele mele au fost de nenumărate ori, mai ales că de fiecare dată îmi propuneam să fac sport de acasă pentru ca timpul […]4 thoughts on “Cum să ai mâini frumoase!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *