Cum e să fii model Tom Tailor?

Cum e să fii model Tom Tailor?

Desfăşurător pe larg

V-am povestit la începutul săptămânii că urma să fiu model Tom Tailor pentru o zi. Ziua aceea a fost sâmbătă. Dis-de-dimineaţă.

Ora 9.00.

15 oameni frumoşi, bloggeri şi jurnalişti ieşeni, s-au întâlnit la Palas Mall Iaşi hotărâţi să trăiască o zi memorabilă. Că doar nu ţi se întâmplă să fii model Tom Tailor în fiecare zi.

După trezirea dată de Teo’s Caffee noi fetele ne-am făcut de cap. Şi băieţii s-au simţit bine, dar în linişte. Cred că vă puteţi imagina şi singuri ce muncă grea a avut stilistul Andreea Istrate care a trebuit să îmbrace 7 femei.

 Ştiţi voi momentele alea când alegeţi pantalonii şi cămaşa şi apoi vă daţi seama că nu vă asortaţi cu eşarfa şi o luaţi de la capăt? Ceva de genul ăsta a fost sâmbătă. Un job titanic … pe care Andreea l-a onorat cu mare eleganță şi carismă.

Iulia Nanescu
Alexandra Bohan, Iulia Nănescu, Andreea Marc, Raluca Daria Diaconiuc

Domnii, în schimb, au fost relaxaţi, ne-au făcut loc de fiecare dată la cabina de probă (şi s-a întâmplat de zeci de ori), ne-au aşteptat, ne-au complimentat şi ne-au înţeles. Că doar suntem femei.

După o oră de plimbat printre haine si manechine am ales trei piese vestimentare care mă caracterizează şi pe care le-am purtat cu foarte multă mândrie. O pereche de blugi în pană şi cu talie înaltă (modelul preferat de mine), o cămaşă albă superbă din bumbac şi mătase şi la pièce de résistance: un taior negru pe care l-am ochit de ceva vreme la Tom Tailor.

…până în 12.00

Aranjarea noastră nu a fost o cursă contra cronometru, dar fiecare dintre noi a simţit măcar un pic din febra celor cu certificat calificat de fotomodel. După alegerea vestimentației, cea mai grea probă, am trecut la “schimbarea la faţă”.

Mă bucur tare mult că le-am întâlnit sâmbătă pe fetele de la Senso Style. Sunt foarte talentate (veţi vedea şi in poze) şi creative. Eu am avut parte de o coafură clasică, în notă cu vestimentaţia, iar machiajul a fost unul excepţional: cu nuanţe de mov, roz închis şi auriu.

Iulia Nanescu
Iulia Nănescu

Parte cea mai frumoasă a zilei a fost şedinţa foto. Aşa cum mă aşteptam, fotograful Ștefan Andrei de la Studio Alb ne-a făcut ziua excelentă. Ne-a făcut să ne simţim parte din brandul Tom Tailor. Am râs, am jucat roluri, am improvizat, defilat, am sărit, i-am bucurat şi uimit pe cei de jur. Ne-am lăsat admiraţi şi ne-a plăcut. Ce mai, o zi unică!

Iulia Nanescu

Ziua s-a incheiat undeva pe la ora 16:00, cu multe amintiri si inside-uri de la ședințele foto individuale şi de grup pe care vi le voi povesti într-o altă postare.

Iulia Nanescu
Iulia Nănescu

Iar toate astea nu ar fi fost posibile fără implicarea Andreei Marc. Mulţumim Andreea că ne-ai făcut să fim cea mai veselă echipa muncitoare din Iaşi.


Postari asemanatoare

Model Tom Tailor – NEW PHOTOS

Model Tom Tailor – NEW PHOTOS

În urmă cu două săptămâni vă povesteam cum a fost la shooting-ul pentru brandul Tom Tailor din Palas Mall, cât de mult m-am distrat şi cât de mulţumită am fost de poze. Cum recent am primit noi fotografii, astăzi revin cu noutăţile… Sper să vă […]

Actul 1: Model Tom Tailor pentru o zi

Actul 1: Model Tom Tailor pentru o zi

Scena 1: Se caută blogger sau jurnalist cu iniţiativă Ca fată ai multe de bifat în viaţă. Ca fată trebuie să vii cu cele mai frumoase flori la început de an şcolar, să ai cea mai frumoasă uniformă, să fii populară şi în centrul atenţiei, […]10 thoughts on “Cum e să fii model Tom Tailor?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *